RockShock

Internetový rockový magazin

#Černá a Forrest Jump vyrazí v polovině října na společné podzimní turné

Text: Forrest Jump

Jedno pódium, dvě kapely a osm koncertních zastávek podzimní tour Tváří v tvář 2021. Spojení, které po roce opět ožívá. Kapely #ČERNÁ a FORREST JUMP – tyto dvě formace se společně účastnily v roce 2020 putovního festivalu Monster Meeting. Opět navážou na spolupráci a vyrazí na podzimní tour po České republice. Na chystaných klubových zastávkách kapely slibují příval pozitivní energie a tvrdých riffů v rámci nezapomenutelných vystoupení. Charismatičtí frontmani, elektrizující zvuky kytar a úderné jednotky rytmické sekce – to definuje tour, u které jednoznačně musíte být. Tour, kterou si nejlépe vychutnáte Tváří v tvář!

Kapela #Černá už stihla za svoji poměrně krátkou existenci vydat debutovou desku s příznačným názvem Černá, objet dvě samostatná turné s Dymytry a zúčastnit se dvou ročníků putovního festivalu Monster Meeting – a to se počítá! Partička kolem charismatického zpěváka Feriho Cimla má pouze jeden cíl. Hrát, bavit lidi, předávat energii a vybudovat si pevnou pozici na české metalové scéně.

Hardcore/crossoverová kapela Forrest Jump, která působí na domácí scéně již delší dobu, stihla být součástí největších českých festivalů, jako jsou Masters Of Rock, Ostrava v plamenech, Metalfest a další. V roce 2020 byla součásti putovního festivalu kapel Traktor a Dymytry – Monster Meetingu. Jejich energické vystoupení, tvrdé pecky i melancholické písně si divák nejlépe vychutná při živých akcích, kdy (jak říkají i sami kluci) na nich ani jedna nit oblečení během hraní nezůstane suchá. V tomto roce vydali nový singl Uprostřed magnetických polí a aktuálně pracují s Honzou Toužimským na nové desce.

Kapely si pro svou podzimní tour Tváří v tvář 2021 vybraly několik zastávek napříč celou Českou republikou, aby vyšly vstříc co možná největšímu počtu svých fanoušků. Níže najdete seznam jednotlivých klubů a měst společně s termíny akcí, kam kapely #Černá a Forrest Jump zavítají.

Tváří v tvář 2001 – přehled zastávek tour:
15. 10. – České Budějovice, Music Club Slavia
22. 10. – Brno, M13 Rock Hell
23. 10. – Jablunkov, Rock Café Southock
06. 11. – Litvínov, Ponorka
16. 11. – Plzeň, Divadlo pod lampou
20. 11. – Tábor, Milenium
25. 11. – Praha, Chapeau Rouge
26. 11. – Luhačovice, Sokolka Luhas Vegas

Související odkazy:
www.cerna-black.cz
www.facebook.com/cerna.official
www.forrestjump.cz
www.facebook.com/forrestjumpofficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1086

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *