RockShock

Internetový rockový magazin

101. číslo časopisu Pařát vychází tento týden

Text: Pařát

Když vycházely řadovky Road To Octagon (2010) a Vigorous And Liberating Death (2014), zrovna jsme ohledně titulní strany a titulního článku měli jiné plány, ale už pár let jsme v podstatě čekali, až nebo jestli tu třináctou řadovku IMPALED NAZARENE dotáhnou, abychom mohli Mikovi a spol. vzdát poctu způsobem, jaký vidíte na titulní straně a čtyřech stranách uvnitř Pařátu.

Jsme rádi, že po více než čtyřech letech můžeme podpořit vydání druhého alba SOUL MASSACREDespair Of Human Being. Distribuce alba probíhá v Česku a na Slovensku prostřednictvím magazínu, ale pokud by vás Pařát nezajímal, album si můžete v Pařátshopu pořídit také samostatně. CD obsahuje osmistránkový booklet a v Pařátu najdete ‘prodlouženou ruku alba‘ – plakát formátu A2 s jeho motivem. Skladbu Mindstealer si můžete poslechnout již nyní v přehrávači na webových stránkách Pařátu nebo na YouTube (www.youtube.com).

Třicet let letos slaví nejen první album DARKTHRONE, které rozebíráme v rubrice 30 let poté, ale ke stejnému výročí se letos dopracovala také alba Twilight Of The Gods od BATHORY a Human od DEATH, na tuzemské scéně vznikli v roce 1991 například PLASTIC GRAVE. To vše a ještě mnohem víc na vás čeká v novém Pařátu.

Související odkazy:
www.paratmagazine.com
www.paratshop.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 614

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *