RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o vstupenky na Radvanickou Rockovou Rokli

Druhý ročník nového rockového festivalu Radvanická Rocková Rokle se pomalu, ale jistě blíží, takže si pojďme připomenout, co nás v sobotu 7. 8. 2021 od 12.00 hod. v Ostravě-Radvanicích čeká. A při té příležitosti se mohou někteří z vás těšit i na nějaké volňásky, o které si můžete zahrát v naší nové soutěži.

První ročník, který byl tak trochu zkušební, dopadl nadmíru dobře. Při pohledu na letošní soupisku kapel to ale vypadá, že by to mohlo dopadnout ještě lépe. Třeba legendární KRUCIPÜSK si nechá utéct jen málokdo. Navíc letos slaví 30. narozeniny, takže to bude opravdu velké. O tom, že se skvěle předvede třeba i festivalová stálice DOGA nebo výborní hardcore/crossoveroví FORREST JUMP, není určitě pochyb. Takto to můžeme vzít přes kopírák i se zkušenými skupinami PORTA INFERI a BASTARD, kterým bude více než zdatně sekundovat slovenská dvojice EUFORY a MAD FREQUENCY. O tom, že si budou mít návštěvníci opravdu z čeho vybrat, hovoří i žánrová pestrost všech účinkujících, proto se na festivalu objeví i punkoví VIXLAIVANT, metaloví TERALODON a hardrockoví DORIEN. Hudební menu je tedy krásně vypečené a šťavnaté, takže není zřejmě žádný problém v tom, vzít do ruky telefon, vytočit číslo 607 031 915 a zabookovat si nějaké vstupenky. Bližší info najdete na facebookových stránkách festivalu www.facebook.com/RRR či na FB události www.facebook.com/events.

Kdo by ale chtěl zkusit své štěstí, může si nyní zahrát o dva volné vstupy na Radvanickou Rockovou Rokli. Postup, jak se k volným vstupenkám dostat, je tradičně velice jednoduchý. Zašlete nám odpověď na soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutez@irockshock.net, do předmětu uveďte název soutěže ‘Radvanická Rocková Rokle‘ a nezapomeňte připsat celé své jméno, případně jméno toho, komu byste případně chtěli vstupenku věnovat.

Soutěžní otázka:
Jak se jmenuje od roku 2017 nový bubeník skupiny Krucipüsk a jaký je jeho příbuzenský vztah k frontmanovi Tomáši Hajíčkovi?

Soutěž byla ukončena.


DALŠÍ SOUTĚŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 154427

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *