RockShock

Internetový rockový magazin

Telegrafistův novinkový týdeník aneb T.N.T. 25/2021

FORREST JUMP se pilně připravují na letní sezonu i s novým kytaristou. Kapela se před nedávnem musela poprat s nečekaným odchodem kytaristy Adama Žmolíka, který se momentálně chce věnovat jiným aktivitám. Na jeho místo naskočil mladý talentovaný kytarista Nikolas Cejnek (Fatal Day), a jak mu to s kapelou šlape, představili FJ ve videu ke skladbě Uprostřed magnetických polí pořízeném během první zkoušky před odstartováním letních koncertů. Video najdete pod odkazem www.youtube.com.

Němečtí metalisti THE FLESH TRADING COMPANY připomínají výroční koncert z roku 2019 novou live nahrávkou. Ta vychází pod názvem Live Darkness 25. června 2021 a je vzpomínkou na koncert k desetiletému výročí existence. Poslechnout a zakoupit si ji můžete zde: www.bandcamp.com. Podívat se můžete i na live video ke skladbě Burn The Witch (www.youtube.com).

Nadějné italské rockové hvězdy 5IVE YEARS GONE vydaly loni digitálně své debutové album Rock’n’Roll Rebirth a po podepsání smlouvy se Sneakout Records & Burning Minds Music Group jej letos vydají i oficiálně ve fyzické podobě. Deska bude kompletně nově smíchána a remasterována.

Finští symphonic/deathmetalisti BRYMIR podepsali smlouvu s Napalm Records a připravují materiál na novou desku. Kapela, kde najdeme například i kytaristu Joona Björkrotha (Battle Beast), zatím bezejmennou nahrávku vydá v průběhu roku 2022.

Deathmetaloví melodici HIRAES, složení z bývalých členů Dawn Of Disease, představili další singl a videoklip k debutovému albu Solitary. To vyjde v pátek 25. června 2021 u Napalm Records (www.napalmrecords.com/hiraes) a nový videoklip ke skladbě Eyes Over Black si můžete dopřát zde: www.youtube.com

Brazilská metalcorová kapela APRIL 21ST představila nový singl a videoklip Healing My Wounds. Podívat se na něj můžete zde: www.youtube.com. Skladba bude součástí připravovaného EP Courage Is Born From Fear produkovaného Brunem Barrosem (Skank, Toninho Horta, Lagun), které vyjde 10. září 2021 u Eclipse Records. Předobjednat jej můžete zde: www.ffm.to/aprl

Švédská blackmetalová smečka DEATH REICH vydá 16. července nové EP Death Camp. Nahrávka vyjde prostřednictvím labelu Non Serviam Records a přinese příznivcům kapely pořádnou dávku temné blackmetalové atmosféry.

Milovníci propracovaného death metalu nizozemských PESTILENCE se konečně dočkali. Už zítra, 25. června 2021, vychází u Agonia Records jejich dlouho očekávané nové album Exitivm. A jako poslední ochutnávku představila kapela i nový videoklip Sempiternvs, který si můžete dopřát prostřednictvím odkazu www.youtube.com.

30. července 2021 znovu vydají američtí progresivní rockeři O.S.I. u Metal Blade Records klasická alba Office Of Strategic Influence (2003) a Free (2006). Vůbec poprvé budou obě desky dostupné i na vinylu. Nahrávku Free pro vinyl masteroval Alan Douches ve West West Side a v letošním roce je tomu přesně 15 let od původního vydání.

Průkopníci extrémního industrial metalu FEAR FACTORY vydali u Nuclear Blast Records jubilejní desáté studiové album Aggression Continuum. A jako bonus k němu pro své fans přidali i nový videoklip Recode, který si můžete vychutnat zde: www.youtube.com


DALŠÍ T.N.T.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 934

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *