RockShock

Internetový rockový magazin

Metallica, Five Finger Death Punch a další se příští rok představí v Praze v rámci Prague Rocks

Text: Echopromotion

METALLICA, FIVE FINGER DEATH PUNCH, RED FANG a další vystoupí 22. 6. 2022 na již třetím ročníku jednodenního festivalu Prague Rocks. Tato jedinečná akce ve střední a východní Evropě, na které v minulosti vystoupili například KISS, ZZ Top nebo zpěvák Ozzy Osbourne, přivítá návštěvníky v létě 2022 pořádnou dávkou metalu a rocku.

Metalliku založili v roce 1981 bubeník Lars Ulrich a kytarista a zpěvák James Hetfield a za těch 40 let už stihli téměř všechno. Dokonce uvedli na trh vlastní whisky. Pokud potřebujete vědět víc, spoustu faktů najdete na Wikipedii… a některé z nich jsou dokonce pravdivé. Jedno je ale jisté: v létě 2022 se vrátí na turné a vystoupí pouze na několika vybraných evropských festivalech.

Z Las Vegas přijede na pražský festival také kapela Five Finger Death Punch, která byla založena oproti zde zmíněným uskupením teprve v roce 2008, ale během této relativně krátké doby stihla vydat již osm studiových alb, kterými se dostala do povědomí většiny metalových fanoušků. Charismatický hlas zpěváka Ivana Moodyho doplní Zoltan Bathory, Chris Kael, Charlie Engen a Andy James.

Poslední z hlavních vystupujících jsou američtí Red Fang, kteří se dali dohromady v roce 2005 v Portlandu (USA) a mají pro nás nachystaný výběr toho nejlepšího ze svých pěti studiových alb, v rámci kterých vznikly nejznámější hity Wires nebo Prehistoric Dog. Kapela dorazí ve složení Bryan Giles, Aaron Beam, David Sullivan a John Sherman.

Speciální předprodej vstupenek startuje 18. 6. 2021 od 9.00 hod a bude ukončen 30. 6. 2021 v 18.00 hod. Oficiální předprodej pak bude zahájen 1. 7. 2021 v 9.00 hod. Cena vstupenek je 1990–3490 Kč.

Související odkazy:
www.metallica.com
www.fivefingerdeathpunch.com
www.redfang.net


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 655

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *