RockShock

Internetový rockový magazin

Třebíčská crossover/nu-metalová partička Ramirez se hlásí o slovo debutovým EP a klipem

Text: Jiří Olszar
Foto: Henry’s Photos

Některé zavedené kapely využily koronavirové pauzy k tvorbě nové muziky, jiné se v té době dokonce zformovaly. A jednou takovou je i třebíčská crossover/nu-metalová parta RAMIREZ, kde se sešli členové Hellstrike, Mr.Cook a Richard Ramirez.

A samozřejmě nepřicházejí po kulturním klidu s prázdnou. Nejen tedy že během všeobecné hudební přestávky formovali samotnou sestavu, ale přiložili ruku i ke skladatelskému a studiovému dílu. Výsledkem je jejich první EP nahrávka nesoucí název Svět barev. EP se natáčelo v brněnském studiu Sonidos a obsahuje celkem pět skladeb, mezi kterými nechybí ani první singl Bysnys. K tomu byl právě v těchto dnech představen i nový videoklip, který kapela natočila ve spolupráci se známou agenturou Rolla Productions.

Momentálně mají Ramirez v plánu EP pořádně zpropagovat na připravovaných koncertech. Příznivci crossoveu, rapu, nu-metalu, ostrých riffů a nekompromisních českých textů se tak mají opravdu nač těšit, neboť kapela slibuje na koncertech pořádný tlak a muziku, která má posluchačům rozhodně co nabídnout.

EP Svět barev vyšlo zatím jen digitálně a poslechnout si jej můžete například na Spotify, Bandzone, Apple Music a dalších streamovacích platformách. Skupina ale připravuje nahrávku i ve fyzické podobě. Vychutnejte si tedy pořádnou porci nové našlapané muziky a těšte se na jejich energií nabitá vystoupení.

Související odkazy:
www.bandzone.cz/rmrz
www.facebook.com/rmrz.crew
www.open.spotify.com/artist/63oCQkMGWnfph86PiWaMZ9
www.instagram.com/rmrz.crew


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 415

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *