RockShock

Internetový rockový magazin

Dům kultury Šumperk úspěšně nalezl nové termíny jarních akcí

Text: DK Šumperk

I přes klesající počty nově nakažených a první známky rozvolnění vládních opatření současná situace stále nepřeje pořádání kulturních akcí. Zaměstnanci šumperského kulturáku tak museli opět zahýbat s termíny plánovaných koncertů.

Z důvodu blížícího se koncertu Ondřeje Havelky s jeho Melody Makers a cestovatelské přednášky Jiřího Kolbaby s názvem Sedm divů Islandu jsme museli obě akce přesunout na pozdější termíny, protože kulturní restart je zatím v nedohlednu,“ uvedla produkční Michaela Horáková, která zajišťuje komunikaci s managementy účinkujících.

Koncert ONDŘEJE HAVELKY Swing nylonového věku by se měl nově uskutečnit 7. prosince a beseda s Jiřím Kolbabou je naplánovaná na 14. září. Michaela Horáková zároveň dodává, že pevně věří, že se již jedná o poslední přesun těchto akcí. Swingový koncert MELODY MAKERS se měl totiž uskutečnit již v minulém roce a byl přesunut několikrát.

Malou útěchou je pro Dům kultury blížící se první rozvolnění vládních opatření, při kterém by se postupně mohly otevírat galerie a výstavní síně. Galerie Jiřího Jílka by se tak mohla veřejnosti otevřít, zatím však bez vernisáží. Příznivci výtvarného umění tak budou mít šanci navštívit výstavu Pavla Rajdla nazvanou Vlídné světlo, která je v galerii nainstalovaná už od 14. dubna.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 330

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *