RockShock

Internetový rockový magazin

Po Masters Of Rock se přesouvá na příští rok i plzeňský Metalfest Open Air

Text: Pragokoncert

Před několika dny obletěla svět zpráva, že legendární JUDAS PRIEST překládají opět o rok oslavu svých padesáti let na hudební scéně, a s tím se přesunul na další rok i festival Masters Of Rock. Pandemie Covid-19 stále drtí koncerty a festivaly a ze stejných důvodů jsme nuceni vám oznámit, že i náš další festival, Metalfest Open Air v Plzni, se přesouvá na rok 2022.

Je to smutné, koukat se na další promarněné léto, ale nelze nic dělat. Snad dobrou zprávou je, že kapely jsou nadržené se vám předvést a společně s vámi zapařit. A to nám i usnadňuje jednání s nimi. Co se týče Metalfestu, téměř všichni již v této chvíli potvrdili svou účast na opět přesunutém ročníku. A to je skvělá zpráva. Dělali jsme vše pro to, abyste za rok viděli všechny umělce, kteří v programu figurovali již po dvě léta…

11. ročník plzeňského festivalu Metalfest Open Air se tedy přesouvá na 2.–5. 6. 2022. Zůstávají čtyři plnohodnotné festivalové dny, stejně jako oblíbený areál, lochotínský amfiteátr. Znovu potvrzené kapely si můžete prohlédnout na přiloženém plakátu.

Všechny již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a nadále si je můžete objednávat na stránkách www.mastersofrock.cz a v sítích Ticketportal, Ticketmaster, Ticketstream, Plzeňská vstupenka, Metaltix a Festicket.

Za rok se na vás moc těšíme. Už to musí vyjít!

www.metalfest.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 394

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *