RockShock

Internetový rockový magazin

Zimní Masters Of Rock potvrdil další dva účastníky ročníku 2021

Text: Pragokoncert
Foto: archiv Sonata Arctica

Už je to opravdu dlouho, co finští melodičtí metaloví titáni SONATA ARCTICA cestovali po Evropě. Naposledy v roce 2019. Kapela ovšem nezahálela a objednala si studio, aby nahrála své první akustické album. A právě toto nové album přijede Sonata Arctica představit i do Zlína, haly Datart, na Zimní Masters Of Rock 2021. Na turné se k nim připojí i mladá švédská naděje, kapela ELEINE, která nám na pódiu Zimního Masters představí rovněž akustický set.

Klávesista Henrik ‘Henkka‘ Klingenberg to komentuje: „Naše Talviyö World Tour víceméně skončila a je čas dívat se dopředu, na další výzvu. A protože jsme si užili tolik zábavy s akustickými věcmi, rozhodli jsme se udělat také akustické album. Album Acoustic Adventures vyjde v říjnu 2021 a samozřejmě hned poté vyrazíme na cestu, abychom vydání alba oslavili. Opravdu se moc těšíme, až vám všem zahrajeme novou muziku.“

Zimní Masters Of Rock 2021 se uskuteční v sobotu 27. 11. 2021 ve Zlíně, Hale Datart, a Sonata Arctica i Eleine se tak připojují k již dříve potvrzeným kapelám tohoto jednodenního zimního svátku rocku a metalu ve Zlíně, ke Kanaďanům UNLEASH THE ARCHERS, STRIKER a k mezinárodní formaci NORTHTALE. Vstupenky jsou v prodeji a za zaváděcí cenu, platnou do konce srpna, je můžete objednávat na stránkách www.mastersofrock.cz a v sítích Ticketportal a Ticketmaster.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 408

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *