RockShock

Internetový rockový magazin

Fryyfest bude podpořen nejen blížícím se online minifestem, ale i sbírkou na platformě Donio

Text: RAiN
Foto: Pavel Novák

Online minifest na podporu festivalu Fryyfest je dobročinnou akcí na podporu dvoudenního festivalu Fryyfest, který se bude konat 30.–31. 7. 2021 v Bakově nad Jizerou. Můžete ukázat své dobré srdce a podpořit festival jakoukoli částkou. Příspěvek je dobrovolný. Sbírka probíhá na již známé platformě Donio zde: www.donio.cz/FryyFest

Minifest proběhne dne 4. 4. 2021 od 12.00 hod. na kanálu YouTube: www.youtube.com a na Facebooku kapely RAiN. Tento minifest je v mnohém výjimečný, protože doposud jsme mezi rock/metalovými streamy akci takových rozměrů nezaznamenali.

A nyní již k samotnému programu. Akce se zúčastní vikinská heavymetalová horda VANAHEIM z Chlumce nad Cidlinou, která se představí s novou peckou Za obzorwww.youtube.com. Dříve potvrzená kapela Hakelband se z vážných důvodů nemůže minifestu zúčastnit, takže za ni na poslední chvíli zaskočí rock/metalová formace ALŽBĚTA z Nového Bydžova. Skupina letos v únoru představila nový singl s všeříkajícím názvem Tohle by stačilo (www.youtube.com), který bude součástí připravovaného alba. Dalším účinkujícím bude zpěvák LADISLAV SPILKA (ex-Rimortis). S novou peckou Král Popel Nic (www.youtube.com) vystoupí už zmiňovaná crossoverová kapela RAIN z Nového Města pod Smrkem.

A jako třešnička na dortu nás čeká vystoupení speciálního hosta, na kterého se všichni určitě těší, a tím je crossoverová smečka z Bučovic FORREST JUMP. Nutno konstatovat, že pachatel se vrací na místo činu, neboť Forresti před dvěma lety zde v KD v Mladé Boleslavi, kde se minifest uskuteční, zahajovali společnou tour Šachoffnice s kapelou Traktor. Jistojistě uslyšíme i pecky Maso – (www.youtube.com) nebo Na křídlech nočních můr (www.youtube.com).

Ke sledování minifestu vás zve Hope Agency, s. r. o., a Kultura 2020.

Související odkazy:
www.facebook.com/events/913210902828474
www.youtube.com/watch?v=z7SCWuWpsMk
www.facebook.com/rainbandcz
www.fryyfest.cz
www.facebook.com/fryyfest


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 433

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *