RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o nové CD skupiny Ybca

Brněnští loupežníci YBCA se začátkem března pochlubili po dvou letech dalším studiovým počinem Voholte je!!! Podobně jako minule, i tentokrát se mezi pěveckou trojicí představuje sám velký BigBoss a nechybí zde ani trojice hostů, která ještě více ozdobila vokální pestrost celého alba.

Skupina už představila novou desku v kompletní délce na YouTube a těsně před vydáním na ni upozornila i lyric videem k titulní skladbě Voholte je!!! Fanoušci se mohou ale těšit i na léto, kdy k albu vyjde ještě oficiální videoklip ke skladbě Na Bertramce.

Tak jak je u kapely Ybca dobrým zvykem, neolupuje chudé pocestné, ale bohaté skladatele. Tentokrát si vzala do parády rovnou dvě skladby, které nemají v původním znění s rock’n’rollem vůbec nic společného. O to přitažlivěji znějí právě v novém rockovém kabátu. Vy ale v žádném případě loupit nemusíte, pokud byste chtěli tuto nahrávku vlastnit ve fyzické CD podobě.

A stačí pro to opravdu velmi málo: poslat správnou odpověď na jednoduchou soutěžní otázku na náš soutěžní e-mail soutez@irockshock.net, do předmětu napsat název soutěže ‘Ybca‘ a přidat i celé své jméno a korespondenční adresu, kam vám bude CD po vylosování zasláno. Soutěž je vyhlášena pro dva výherce.

Soutěžní otázka:
Jak se jmenuje skladba, která zazněla v originále v dětském filmu Ať žijí duchové?

Soutěž byla ukončena.


DALŠÍ SOUTĚŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 35925

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *