RockShock

Internetový rockový magazin

Nové EP od Carnal Ruin z Floridy je vonku! Old school death metal, čo reže do živého

Text: Slovak Metal Army
Foto: archív skupiny

Old school deathmetalová formácia z Tampy na Floride CARNAL RUIN vypustila vlani do podzemných kruhov hnijúci, avšak luxusný demáč The Damned Lie Rotting. Typická US produkcia, ktorá vyvoláva zimomriavky, začala získavať vynikajúce ohlasy z celej scény a netrvalo dlho, aby sa na rad dostalo aj oficiálne EP.

To vychádza v koprodukcii Immortal Souls Productions zo Slovenska a Redefining Darkness Records z USA. CD balenie dostalo nový dizajn aj pre predné zobrazenie a síce jednoduchý, avšak totálne oldschoolový booklet. Všetko je ladené do čiernobieleho prevedenia. Tento titul sa stal už druhým v poradí, čo sa týka spolupráce SMA/ISP a RRD/SRR, čo naznačuje ďalšie plány do budúcna. Určite to pomôže nielen samotným kapelám, ale rovnako šíreniu mena SMA/ISP po celom svete.

Carnal Ruin s týmto dielom uspeli na mnohých serveroch, ale ocitli sa aj v hľadáčiku takých, ako je magazín Decibel alebo Legacy. Zostáva veriť, že muzika zaujme aj fanúšikov žánru v Čechách a na Slovensku a podporia tento nie ľahký projekt.

EP môžete objednávať tu: www.slovakmetalarmy.sk

Súvisiace odkazy:
www.facebook.com/carnalruintampa
www.carnalruintampa.bandcamp.com
www.instagram.com/carnalruintampa

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 735

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *