RockShock

Internetový rockový magazin

Strahov 007 – Stream Must Go On Volume 3 & 4!

Text: klub Strahov 007

Živé koncerty jsou stále v nedohlednu, a proto streamujeme dál. Tentokrát punk rock a rock’n‘roll v těch nejlahodnějších podobách. Dva večery, 8 statečných kapel – věrných ‘sedmičkářů‘ –, s top zvukem (pan Kuře) i obrazem (AVC ČVUT). Při přestavbách rozhovory pod hlavičkou Kids And Heroes Magazine. Pokud budete chtít klub podpořit, budeme vám nesmírně vděční, stačí zakoupit virtuální vstupenku v libovolné výši na GoOut.net. Pomůže i jakákoliv mediální podpora. Stream bude od neděle 14. 3. zdarma ke zhlédnutí komukoliv a kdykoliv až do skonání internetů. Děkujeme vám. S vámi to dáme!

FB událost – www.facebook.com/events/264750021939807

Pátek 12. 3. 2021, 19.30 hod.
Vstupenky – www.goout.net/cs/beneficni-stream-pro-sedmicku/szulhfr

GIRL ON HORSE
www.facebook.com/girlonhorse
Páteční večer otevře mladá krev z garážového podsvětí Mělníka. Rock’n‘roll garage punk rock, od každého ždibec, dohromady pěkně peprný kulový blesk – volume doprava, tři figury jako rozbušky, co se na pódiu odjistí a záhy vybuchnou. Poprvé, ale určitě ne naposled, živě (neživě) na 007!

ODD BOYS
www.facebook.com/oddboysprague
Tak pozor. Tady bude jedna exkluzivní a pěkně vypečená premiéra. Hochy po očku už nějaký čas sledujeme. Ex-Eastern Star, Bad Taste, Try Hards. Už to zní jako skandál. Aktuálně chystají první čtyřskladbový demáč. A tak my se moc těšíme na garage punk rock (jistě lubricated like a fox) naživo, respektive přes ty internety.

SOUR BITCH
www.facebook.com/sourbcz
Holky slaví 13 let od svého vzniku. To, kam to s kapelou dotáhly, je neuvěřitelné. Každý jejich koncert bere dech. Beze srandy, ony jsou světové. Našly tu nejlepší kombinaci punku, rocku, rock and rollu, ale i underground popíku. Celé to dohromady funguje v každičkém šroubku. Kabriolet, slunce pálí, vítr v nekonečně dlouhých vlasech, černé brýle musí být, drink, cígo a jízda tvého života. Kick ass dámská jízda!

THE GANGNAILS
www.facebook.com/thegangnails
This is Baron Prášil kurňa skvělý rock and roll! Veteráni na scéně (since 2000), ovšem hoši stále duchem mladí, hudební invencí i odolností jater taktéž. Sestava pozměněna, nová deska na dohled i na omak, už jen moct rozjet živé koncerty a zahltit publikum jednou peckou za druhou. Tak do té doby alespoň ‘onlajn‘ ochutnávka, pěkně s tanečkem přes tři pekla, punk, rock and roll, rockabilly, psychobilly, námořnický blues a kdoví, co ještě pánové hodí do placu. Každopádně to umí házet skvěle!

Sobota 13. 3. 2021, 19.30 hod.
Vstupenky – www.goout.net/cs/listky/beneficni-stream-pro-sedmicku/aibi

HIPPIE CHIPPIES
www.facebook.com/hippiechippies
Nejdřív dlouhý seznam kapel, z jejichž útrob pocházejí členové nové skandální formace Hippie Chippes. Anyway, Dead Letters, Bezobav s obavou, THE OXX, New/Old, Cirguz, The Junk Food. Dále prozradíme něco z peprného koktejlu, co hoši v atomovém krytu namíchali. Nálož country, špetka punku, facka folku, filthy kytary, chřestýše, tamburína a kovbojské zpěvy. A na závěr doplníme scenerii. Route 66, truck s návěsem, oblak prachu za ním, přes silnici vítr pofukuje kutálející se trávu. Truck staví u zaplivaného baru, kde pro partu zhýralců a šlapek hraje pět podezřelých zombie muzikantů… no a show (nebo zápletka v tarantinovským filmu) může začít!

KUNG-FU GIRLZ
www.facebook.com/kungfugirlz
Ach ty Kung-fu holky. K Sedmičce už prostě patří. Za 10 let muzikanti vytunili svoje prostopášné punkrockové orgie k dokonalosti. Vyždímali do nich luxusní pohodičkové melodie a riffy jako víno, ale taky svůj nekontrolovaný vztek a přesně mířené údery pěstí, tempo přesně tak akorát na uhnání jezevce v říji; svět punk rocku je v Čechách ještě stále v pořádku, díky vám, hoši. Jo a kupujte jejich super novou desku, je to nehorázná jízda!

ARROGANT TWINS
www.facebook.com/arroganttwins
Toto zpupné siamské hudební těleso nemá v Čechách obdoby. Totální kulervoucí masterpiece jen ve dvou lidech. Rock and roll kousavý jako piraňa, vtipný jako Fantozzi, stylově prezentovaný a na vysoké úrovni jako Profesionálové. Nedá se úplně popsat. Musí se zažít. Volume doprava, nadávky návdavkem, poškození vašeho monitoru a repráků zavařením je dosti možné.

THE ROCKET DOGZ
www.facebook.com/therocketdogz
Kam čert nemůže, nastrčí tyhle tři psychouše – pražské elitní raketové komando The Rocket Dogz. Mazaným vysokorychlostním rock and rollem válcují všechna možná i nemožná publika už 14 let. Atmosféra každého jejich živého koncertu se dá ihned při servírování nakrájet a osmažit na kůrčičku. Jsme si naprosto jisti, že vás předávkují svou energií i přes obrazovku. Mějte po ruce něco na uklidnění. This is zombie maso psycho rock’n‘roll!

Související odkazy:
www.klub007strahov.cz
www.facebook.com/klub007strahov

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 343

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *