RockShock

Internetový rockový magazin

Kluboofka – Tvoje jediná ‘klubová‘ hitparáda – Březen 2021

Text: Miloš Zubr

Říká se „březen, za kamna vlezem“. Tak si tam s námi pojďte zalézt a my vám s Kluboofkou pěkně přitopíme! Čeká vás další česko-slovenská klubová hitparáda, která v únoru dosáhla u svých pořadů více jak 5000 zhlédnutí na YouTube. Startujeme v neděli 7. 3. 2021 ve 20.00 hod.

V březnové hitparádě uvidíte tyto klipy:
V.A.R.Čert a Marie
KRABAT & VILÉM ČOKStrýček Véna Peprný
ALŽBĚTATohle by stačilo
MAKAR ČUDRA (SK) – Karty s diablom

Vítěz únorového kola
FATBATPo cestě trnité
Netopýři z Chomutova přilétají do Kluboofky již potřetí. V odkazu přinášíme záznam jejich rozhovoru na rádiu HEY, který je doplněný fotografiemi kapely.
Rozhovor – www.youtube.com/watch?v=81PwDah8-dM

Divoká karta Nároďáku Jaroměř
DANGAR SIXKrál
Zatímco jejich videoklip Král udatně bojoval v únorovém pořadu Kluboofka, na svět přišla Temná doba v podobě CD a limitované LP edici. Král bude v březnu pokračovat pod patronátem Nároďáku Jaroměř. A navíc se můžete brzy těšit na pořad Interview, kde se dovíte o novém albu více.

Divoká karta rádia HEY
VEGA ELEKTRAKonec
Je tomu pár měsíců, kdy jakoby z nebe spadla kapela Vega Elektra, jejíž název je inspirován dvěma hvězdami naší noční oblohy. Vega je dokonce nejjasnější hvězdou souhvězdí Lyry. Kapela je čerstvou novinkou, nicméně její členové nejsou v žádném případě začátečníci. Na české hudební scéně se potkávají již řadu let a jejich přátelství je dovedlo až k myšlence založit kapelu, vydat debutovou desku pod názvem Znamení a k tomu rovnou natočit také první klip.
Klip – www.youtube.com/watch?v=sJSZYa_2nWE

Hlasování je formou hodnocení a zhlédnutí jednotlivého klipu kapely, které chcete dát hlas. Započítává se jak zhlédnutí, tak palec nahoru. Hlasovat můžete na kanálu YouTube Kluboofka: www.youtube.com

Hitparáda bude dostupná jak na YouTube kanálu, tak ve FB události Kluboofka březen a na webových stránkách Nároďáku Jaroměř.

Šestice fanoušků, kteří se zúčastní hlasování, má možnost vyhrát čtyři multipacky piva Chotěboř Premium: www.narodakjaromer.cz

Pro skalní fanoušky byla spuštěna FB skupina Kluboofka Family, kde bude zveřejňován unikátní obsah a předpremiéry pořadů. Aktuálně záznamy koncertů kapel DYSANGELIUM, OKULT a SCELETONS, které jinde neuvidíte. Dále se můžete těšit na záznamy nové, a to kapel TORRAX, DANGAR SIX a ROCK STRING.

Zakoupením jakéhokoliv produktu Ne-vstupenka pomůžete udržet hudební klub Nároďák Jaroměř při životě: www.narodakjaromer.cz/vstupenky

Související odkazy:
www.narodakjaromer.cz/kluboofka
www.heyradio.cz
Kluboofka Family – www.facebook.com/groups/1007478083076631
FB událost – www.facebook.com/events/528562338062757
E-mail – kluboofka@narodakjaromer.cz

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 468

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *