RockShock

Internetový rockový magazin

98. číslo Pařátu vychází tento týden

Text: Pařát

22. sezona Pařátu je prvním letošním vydáním považována za zahájenou. Titulní článek je tentokrát věnován historii nizozemských PHLEBOTOMIZED, kteří už příští měsíc přispěchají s novou nahrávkou.

Kromě obsáhlých rozhovorů s ‘tutovkami‘, jako jsou SODOM nebo MOONSPELL, na vás čekají také zajímavosti z ne úplně metalových zemí, jakými jsou například Guatemala, Bosna a Hercegovina, Bulharsko nebo Filipíny. Uvnitř Pařátu najdete také podrobný článek o doom metalu v Brazílii nebo vzpomínky Martina Schirence na druhé album PUNGENT STENCH, od jehož vydání letos uplyne 30 let. Totéž platí i pro PESTILENCE a jejich Testimony Of The Ancients. Motiv tohoto alba je v novém Pařátu zvěčněn na formátu A2.

Součástí 98. čísla Pařátu je také album kapely CHLAD. Samozřejmě jako vždy jde o originální CD (tentokrát s bookletem o 8 stranách), jehož vydavatelem je Pařát Productions. Distribuce v Česku a na Slovensku probíhá prostřednictvím magazínu Pařát. To vše za lidovou cenu dostupnou pro každého. Uvnitř Pařátu najdete také dvojstránkový rozhovor s Chlad.

Kompletní obsah Pařátu je k přečtení zde, informace o rozesílání aktuálního čísla zde. Nezapomeňte nahlédnout také do Pařátshopu zde a k novému Pařátu i něco přiobjednat. Doplnili jsme desítky nových titulů za nejlepší ceny, pro předplatitele Pařátu ještě nižší.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 246

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *