RockShock

Internetový rockový magazin

Morbid Messiah podepsali smlouvu na vydání nového EP s Chaos Records

Text: Nathan Birk / Jiří Olszar
Foto: archiv skupiny

Vydavatelství Chaos Records oznámilo v těchto dnech podpis smlouvy s mexickou deathmetalovou smečkou MORBID MESSIAH. Prvním plodem této spolupráce bude nové, dvaadvacetiminutové EP Disgorged In The Coffin.

Skupina Morbid Messiah pochází z Mexika, kde ji v roce 2015 založili kytarista Roberto Trejo, zpěvák José Rivas a bubeník Anubis Sandoval poté, co se přestěhovali z Cancúnu do Guadalajary. Bez baskytaristy hráli až do roku 2016, než se k nim přidal Guillermo López. V témže roce vydali nejprve nezávisle debutové EP In The Name Of True Death Metal, které pak oficiálně vydali v lednu 2017 u Godz Ov War.

Debutové album Demoniac Paroxysm na sebe nenechalo dlouho čekat. Vyšlo hned v následujícím roce na CD u Memento Mori a ve dvou barevných vinylových verzích u Unholy Prophecies. V té době se představili na prvním ročníku festivalu Total Death Over Mexico City po boku Dead Congregation, Atomicide, Evil Priest, Of Feather And Bone, Antebellum 666, Infernal Conjuration a Ascended Dead. Skupinu poté kvůli názorovým neshodám opustil bubeník Anubis Sandoval. V březnu 2019 jej jako oficiální člen nahradil Saúl Anzaldo.

Debutová nahrávka Demonic Paroxysm vyšla ještě v lednu 2021 v remasterované verzi na kazetě (Goatthrone Records) a na CD digipacku (Ablaze Productions). Podobně vyjde na kazetě i EP In The Name Of True Death Metal u Live After Death Productions. Tím pravděpodobně Morbid Messiah uzavřou znovuvydávání dosavadní tvorby a vrhnou se do představování té nové.

Ta se objeví na připravovaném EP Disgorged In The Coffin, kterou Roberto Trejo popisuje těmito slovy: „Tahle nahrávka bude mnohem hlubší a temnější, bude obsahovat více nakažlivosti a šílenství než na minulých počinech. Šest písní projde syrovou produkcí i masteringem. Po více než dvou letech nyní rozšíříme prostřednictvím Chaos Records své smrtící poselství do celého světa. Nečekejte nic jiného než odporný, surový, rychlý a pořádně temný death metal. Jsme legie smrti!“

Datum vydání a další podobnosti o chystaném EP Disgorged In The Coffin budou brzy zveřejněny.

Související odkazy:
www.facebook.com/morbidmessiahofficial
www.morbidmessiah.bandcamp.com
www.chaos-records.com
www.facebook.com/chaosrecords
www.chaos-records.bandcamp.com

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 371

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *