RockShock

Internetový rockový magazin

Feral Ghost již brzy představí nový singl z připravovaného alba

Text: Rock‘N’Growl Promotion / Jiří Olszar

Britská rocková skupina FERAL GHOST se vrací se zbrusu novým výbušným singlem Say Itʼs Not Too Late, který bude součástí jejího druhého studiového alba, které vyjde v březnu 2021. Celosvětové vydání nového singlu je naplánováno na 29. ledna 2021.

Singl si může předuložit zde: www.orcd.co/feralghost2021

Tato skvěle zpracovaná skladba zachycuje poznání, že pokud si nezachováte zdravý rozum, můžete přijít o dobré věci, které v životě máte. Tato povznášející a nabitá skladba, kterou napsal zpěvák a kytarista Danny Warwick a produkovala kapela, vás okamžitě chytí od prvního tónu a nepustí.

Alternativní melodická rocková fúze přináší elektrizující aranžmá s povznášející instrumentací a atmosférickými vokály poháněnými nakažlivými kytarovými riffy. Emotivní vokál zdobí samotnou muziku, která září a jiskří na každém kroku. Je to přesně ta nahrávka, která dokazuje, že není pochyb o tom, že Feral Ghost je kapela, které je třeba věnovat pozornost.

Jejich texty a slovní hříčky přivedou posluchače na hudební cestu, která zdůrazňuje motivující příběh. Slova navíc upozorňují na důležitost toho, jak nejlépe využít darů, které život poskytuje. Silné texty Feral Ghost plně podporují i vysoce kvalitní hudební arzenál, který je řadí i na vyšší příčky hudebních žebříčků. Say Itʼs Not Too Late je singl, který si musíte poslechnout, protože udává nový strhující hudební směr pro nadcházející roky.

Aktuální sestava:
Daniel Warwick – zpěv, kytara
Chloe Hunter – zpěv
Andrea Marino – kytara
Marino Donati – baskytara, klávesy
Paul Castleman – bicí

Související odkazy:
www.feralghost.com
www.facebook.com/FeralGhostOfficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 193

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *