RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o CD skupiny Wictims

Protože se nezadržitelně blíží čas Vánoc, připravil pro vás RockShock ve spolupráci s vydavatelstvím Slovak Metal Army sérii soutěží, v nichž si můžete zahrát o spoustu zajímavých hudebních titulů, které vyšly pod jejich křídly.

Tentokrát jsme pro vás do soutěže vybrali letošní novinku chomutovské deathcorové party WICTIMS. Jedná se o debutovou nahrávku Lorn Echoes, které předcházela spousta EP, split a demo nahrávek. Ostatně na světě jsou už 15 let, takže pro vydání plnohodnotného debutu už byl nejvyšší čas, i když velice hodnotné nahrávky vydávali i v minulosti. Nová tvorba je ovšem opět posunuta svou kvalitou o něco dál, což můžete posoudit například prostřednictvím videoklipu SinMaker (www.youtube.com). Nová je ale nejen muzika, ale i sestava a maličko upravený název. Více informací (či objednávku) najdete na stránkách vydavatele www.slovakmetalarmy.sk, další info pak třeba na kapelním Bandzone profilu (www.bandzone.cz/wictims).

A jak můžete desku Lorn Echoes skupiny Wictims získat? Postup je velice jednoduchý. Zašlete nám správnou odpověď na soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutez@irockshock.net, do předmětu uveďte název soutěže ‘Wictims‘, a pokud budete mít štěstí při losování, jeden z vás se může těšit na tuto po čertech dobře našlapanou desku.

Soutěžní otázka:
Jak zní původní název, který si skupina letos změnila?

Soutěž byla ukončena.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1146

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *