RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o EP skupiny Stercore

Protože se nezadržitelně blíží čas Vánoc, připravil pro vás RockShock ve spolupráci s vydavatelstvím Slovak Metal Army sérii soutěží, v nichž si můžete zahrát o spoustu zajímavých hudebních titulů, které vyšly pod jejich křídly.

Další kapelou, se kterou si můžete zasoutěžit, je slovenská úderka STERCORE. Tahle velice agilní kapela z Prievidze staví svou muziku zejména na nekompromisně podaném deathcoru a během osmileté kariéry stihla vydat dvě řadová alba, demo a EP Eternal Sunlight, které může právě někdo z vás vyhrát. Kapela dokonce zabodovala i mimo svou domovinu, když se loni dostala mezi 25 nejlepších kapel světa v projektu Next Generation hudební společnosti Impericon. K EP nahrávce vyšel i videoklip k titulní skladbě Eternal Sunlight (www.youtube.com). Celé EP si pak můžete poslechnou na vydavatelském Bancamp profilu (www.bandcamp.com). Více informací (či objednávku) najdete na stránkách vydavatele www.slovakmetalarmy.sk.

A jak můžete desku Eternal Sunlight skupiny Stercore získat? Postup je velice jednoduchý. Zašlete nám správnou odpověď na soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutez@irockshock.net, do předmětu uveďte název soutěže ‘Stercore‘, a pokud budete mít štěstí při losování, dva z vás se mohou těšit na tenhle nekompromisní deathcorový počin.

Soutěžní otázka:
Jak se jmenuje druhé řadové album Stercore vydané v loňském roce?

Soutěž byla ukončena.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 328

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *