RockShock

Internetový rockový magazin

Němečtí Orden Ogan přivezou v novém dubnovém termínu do Zlína i novou desku

Text: Pragokoncert

Svět se bohužel dosud zcela nevzpamatoval z nečekaně složité situace způsobené virem Covid-19 a cestování po světě je velmi nejisté a v mnoha případech stále nemožné. Plánovaná turné zahraničních kapel se tedy hromadně přesouvají na pozdější termíny, kdy už, jak všichni doufáme a věříme, bude vše v pořádku a budeme si moci bez obav a bez omezení užít jejich vystoupení.

Dalším přesunutým turné je tedy i Final Days Tour 2020 německé metalové kapely ORDEN OGAN. Její nová deska Final Days měla vyjít v srpnu, nakonec ale kapela odložila vydání až na 12. 3. 2021. Plánované turné, v rámci něhož se měli Orden Ogan představit také 27. 9. ve zlínském Masters Of Rock Café, se odkládá na jaro 2021.

Nový termín koncertu Orden Ogan v rámci Final Days Tour 2021 ve Zlíně, Masters Of Rock Café je 10. 4. 2021.

Nepodařilo se zachovat celý původně plánovaný balíček kapel turné, a tak se na jarní cestu Evropou vydají společně s Orden Ogan BROTHERS OF METAL a WIND ROSE.

Mladí švédští vikingové Brothers Of Metal mají za sebou fantastický debut ve formě desky Prophecy Of Ragnarök (2017) a s velkým očekáváním letos vyšel i neméně její skvělý následovník Emblas Saga.

Druhou kapelou, která se představí na turné spolu s Orden Ogan, je mladá italská folkmetalová kapela Wind Rose. Kapela inspirována díly spisovatele J. R. R. Tolkiena se specializací na trpaslíky vydala na konci září již čtvrtou, velmi očekávanou desku Wintersaga. Kapela ji uvedla slovy: „Trpaslíci z celého světa, letos v září shromáždíme naše sekery a kladiva, abychom znovu zopakovali to, co se patří. Slyšte volání paprsku posledního úplňku podzimního měsíce, pociťte blížící se chvění Durinova dne. Přepíšeme knihy a započneme nový příběh, příběh Wintersaga. Bude to zábavná, nezapomenutelná jízda po horách, na sněhu a ledu.“

Zdá se, že nás s Orden Ogan, Brothers Of Metal a Wind Rose čeká další fantastická show, na kterou jen tak nezapomenete. Upravte si tedy datum koncertu ve svých diářích na 10. 4. 2021 a můžete se začít chystat na dobrodružnou výpravu do Zlína, Masters Of Rock Café.

Již zakoupené vstupenky na koncert zůstávají v platnosti i na nový termín.

Související odkazy:
www.ordenogan.de
www.facebook.com/brothersofmetalofficial
www.windroseofficial.com
www.mastersofrock.cz/cs/koncerty/2021-Orden-Ogan

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 262

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *