RockShock

Internetový rockový magazin

Špičkový death/grinderi Hostia s novým albumom

Text: Slovak Metal Army
Foto: archív skupiny

V tomto hudobnom žánri si dokážeme naozaj vyberať. Pokiaľ majú skladby šťavu, sú plné krvi a rytmika albumu je lepšia, ako človek očakáva, tak je tu obrovská šanca naladiť sa na frekvenciu stvoriteľov gitarovej koncepcie. HOSTIA a ich druhý album prinášajú plnohodnotný death/grind navlečený do brutálne vymakaného zvuku. Dokonca celkové znenie albumu Carnivore Carnival pripomína charakteristiky Misery Index, a to je vzor naozaj výborný. Chlapi veľmi prekvapili a veríme, že mnohým death/grinders rozjebú čelo!

Debut z roku 2018 ukázal pekné postupy a súčasná novinka je rozhodne posunutá o kus ďalej. Základom dobrého albumu musí byť zrozumiteľný sound, ktorý, aj keď je to kanál, musí proste ukázať rozpoznateľnú gitarovú linku, a to bez ohľadu na subžáner. Hostia rozhodne dôraz na dobrú riffovačku dávajú. Je to cítiť v každej sekunde, čo pri ich death/grinde krčí tvár. Famózne sú obmeny tempa, keď charakterovo chalani bazírujú medzi death metalom a grindcorom. Jebú od podlahy rýchle a ešte rýchlejšie sekvencie a je vidieť, že rozumejú tomu, čo na grindcoru znie dobre. Tempu gitár sa prispôsobil aj bubeník a neúnavný growler.

Hostia na doske ponúkajú nekompromisnú voľbu buď – alebo. Carnivore Carnival pôsobí veľmi celistvo a v krátkej stopáži tento album ponúka skladby presne naformátované do zostavy, aká lahodí uchu a nevymyje mozog prílišnou sypanicou. Je ich dokopy 17 kusov… Ak chcete do pekla, nech sa páči, títo chalani vás zomelú a hodia sviniam do válova!

Súvisiace odkazy:
Facebook – www.facebook.com/hostiaband
Web – www.churchofhostia.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 142

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *