RockShock

Internetový rockový magazin

A New Chapter přicházejí s novým albem a videoklipem

Text: A New Chapter
Foto: archiv skupiny

Děčínští A NEW CHAPTER letos slaví 10 let na scéně a při té příležitosti si rozhodli nadělit nové, v pořadí už šesté album, vycházející pod názvem Dopad. Nová deska vznikla opět pod zvukařskou a koproducentskou taktovkou Zdeňka Šikýře a jeho hostivařského studia, kde EP letos v květnu vznikalo. Jedná se o první nahrávku s novým bubeníkem Vítem Michnou, který se kromě bicích na albu výrazně podílel i autorsky.

Novinku do světa posílá videoklip ke skladbě Samorost, která celou desku otvírá. Za kamerou stál Rosťa Málek (videoklipy např. pro Sabinu Křovákovou, Jakuba Děkana nebo Tomáše Kluse) a točilo se v ústeckém alternativním prostoru Exil. Text, potažmo i videoklip, se zabývá otázkou odlišností často odsuzovaných většinovou společností. V klipu je vyobrazeno hned několik ‘samorostů‘ a je v něm jasně deklarováno, že nejít s proudem je kapele sympatičtější cesta.

Šestiskladbové EP Dopad je k poslechu na kapelním YouTube kanále (link) a na veškerých streamovacích platformách v čele se Spotify nebo Apple Music.

Křest alba, spojený s velkou oslavou deseti let kapely, byl plánován na 9. 10. 2020 v děčínském klubu Beseda za účasti spřátelených kapel Destroyself a Remedy, ale vzhledem k současné situaci je momentálně ve hvězdách, kdy bude moci skutečně proběhnout.

Videoklip Samorostwww.youtube.com/watch?v=zEs7JPU0oLo

Album Dopad:
www.open.spotify.com/album
www.youtube.com/playlist

Související odkazy:
Facebook – www.facebook.com/anewchapterband
YouTube – www.youtube.com/anewchapterTV
Bandzone – www.bandzone.cz/anewchapter
Instagram – www.instagram.com/anewchapterband


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 11729

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *