RockShock

Internetový rockový magazin

Semifinále Líhně potvrdilo poslední kapely pro Slezskoostravský Rock-Fest

Text: Jiří Olszar

Začátkem září proběhla semifinálová kola mezinárodní soutěže amatérských kapel Líheň 2020, která přinesla poslední čtyři jména, jež se představí už příští sobotu 26. 9. 2020 na Loděnici u Slezskoostravského hradu v rámci lotos přeloženého Slezskoostravského Rock-Festu. Příznivci ‘neokoukaných’ kapel se mohou těšit na alternativní rockery NIGHTEEN SEVENTIES ze Slovenska, mixem klasického swingu, elektra a jazzu říznuté mezinárodní (ČR, Rusko a USA) seskupení MR. MOSS, čerstvou ostravskou hardrockovou formaci COINCIDENCE a alternativně rockové ZÁŘÍ ze Zlína. Tyto kapely si to zde rozdají ve velkém finále Líhně 2020.

Program na Loděnici, kam bude opět vstup zdarma, pak doplní již dříve potvrzení hard & heavy pekelníci INGOTT a ostravští rockeři ANIMAL ROCK. Program na Aréna Stagi a Nádvoří Stagi zůstal od posledních menších úprav nezměněn, a tak se mohou fanoušci dále těšit na DARK GAMBALLE, letos zařazené v Cenách Břitva do ʻGalerie legendʻ, ostravskou thrash/deathovou mlátičku NAHUM, legendární pankáče PLEXIS či heavymetalové borce MOTORBAND. Chybět nebudou ani dancemetaloví ALIA TEMPORA z Brna a jablunkovští heavy/rockʼnʼrolloví divočáci WITCH HAMMER, kteří v minulém line-upu chyběli a nahradili původně avizované Henych 666 a Debustrol. Moderní alternativní metal nabídnou INCLUSION z Polska, populární VILÉM ČOK a jeho srdeční záležitost BYPASS určitě všechny roztančí, stejně jako crossoveroví maniaci COCOTTE MINUTE nebo z jiné galaxie dorazivší JANA ʻURIELʻ KRATOCHVÍLOVÁ a skupina ILLUMINATI.CA. Kompletní program doplní ještě nejen u ostravských fans velice oblíbený LIMETALL a neméně uznávaný ʻstrejdaʻ Tomáš a jeho KRUCIPÜSK.

Vstupenky jsou momentálně k mání za 450 Kč na www.ticketportal.cz, a pokud nějaké zbudou, na místě pak budou stát rovných 500 Kč. Minulé dva ročníky byly ovšem vyprodané, proto doporučujeme zakoupit vstupenky v předprodeji.

Související odkazy:
www.sorfest.cz
www.facebook.com/SlezskoostravskyRockFest
www.facebook.com/events/1354430921376813

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 13

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *