RockShock

Internetový rockový magazin

Praha ZÁŘÍ zve na atraktivní doprovodný program

Text: 2 Media
Foto: archiv festivalu

Unikátní multikulturní festival Praha ZÁŘÍ na Výstavišti v Praze-Holešovicích od 8. do 28. 9. žije hudbou, tancem, kinem, divadlem, designem… A také mnoha dalšími aktivitami, o které se postaral Volkswagen, oficiální partner Praha ZÁŘÍ, společně se svými partnery a ambasadory. Součástí bohatého doprovodného programu jsou testovací jízdy v novém elektromobilu Volkswagen ID.3 – prvním modelu značky nabízeným výhradně s elektrickým pohonem. Na Výstavišti je k dispozici 12 elektromobilů, rezervujte si konkrétní termín zkušební jízdy na
www.volkswagen.cz/jizda.

Do své expozice Volkswagen přizval tým RunCzech,se kterým můžete 19., 22. a 23. 9. absolvovat workouty a běhy Stromovkou pro dospělé i sportovní hry pro děti. Agentura Sport Invest od 15. do 18. 9. připravila soutěže a autogramiády nejen pro fotbalové nadšence. Vyzkoušejte si střelu na bránu, stolní fotbálek a vyfoťte se s Ladislavem Krejčím! Svůj prostor dostane také Nadační fond Mathilda, který v neděli 20. 9. na Výstaviště dorazí s celou smečkou vodicích psů a podělí se s diváky o zajímavé vyprávění týkající se tréninku vodicích psů. A ve čtvrtek 24. 9. se k Mathildě připojí herečka Patricie Pagáčová, aby představila svůj nový charitativní psí kalendář a všem zájemcům se podepsala na autogramiádě.

Více informací na www.prahazari.cz.

Třítýdenní slavnost Praha ZÁŘÍ od 8. do 28. září proměnila Výstaviště v Praze-Holešovicích v prostor s několika multifunkčními scénami. Během dvaceti dnů se tady se svým programem vystřídají největší pražské festivaly Designblok, Febiofest, Letní Letná, Metronome Prague, Pražské jaro, Signal festival, United Islands Of Prague. Akce Praha ZÁŘÍ vznikla za podpory partnerů hlavního města Prahy a Výstaviště Praha s cílem podpořit umělce, dělat radost divákům a společně oslavit návrat kulturního a společenského života. Areál Výstaviště je po celou dobu trvání Praha ZÁŘÍ rozdělen na několik oddělených sektorů a přizpůsoben aktuálním vládním nařízením tak, aby splňoval veškeré hygienické a kapacitní podmínky.

Účast na festivalu Praha ZÁŘÍ si zajistíte bezplatnou registrací na www.prahazari.cz nebo nákupem vstupenek na www.GoOut.cz. Základní akreditace je povinná a zdarma, stříbrné a zlaté akreditace jsou zpoplatněny. Podporovatelé akce a držitelé stříbrných akreditací na celé Praha ZÁŘÍ mají všechny placené vstupenky o 20 % výhodněji a rezervace jednotlivých akcí, které jsou zdarma, v přednostním režimu. Držitelé zlatých akreditací pak mají všechny vstupenky zdarma. Více informací o vstupenkách a akreditacích naleznete na www.prahazari.cz/akreditace-rezervace.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 7

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *