RockShock

Internetový rockový magazin

Na Slezskoostravský Rock-Fest do konce srpna za zvýhodněnou cenu

Text: Jiří Olszar

Už jen něco málo přes měsíc zbývá do odstartování 13. ročníku Slezskoostravského Rock-Festu, který se z původního červnového termínu přesunul na 26. 9. 2020. Kdo ještě nemá koupenou vstupenku na festival pořádaný v areálu a přilehlém okolí Slezskoostravského hradu v Ostravě, měl by si určitě pospíšit. Nejenže je ještě šance na zvýhodněné vstupné za 350 Kč jen do konce srpna, ale v minulých letech byl festival vyprodaný. Pokud se tak letos nestane, budou vstupenky k mání od 1. září za 450 Kč, případně na místě za 500 Kč. Mládež do 15 let bude mít v doprovodu dospělé osoby (s platnou vstupenkou) vstup zdarma, stejně tak jako držitelé průkazu ZTP/P a jejich doprovod (jedna osoba).

Původní program zůstal až na drobné změny prakticky stejný. Na Aréna Stage se představí DARK GAMBALLE, letos zařazení v Cenách Břitva do ‘Galerie legend’, ostravská thrash/deathová mlátička NAHUM, legendární pankáči PLEXIS a heavymetaloví matadoři MOTORBAND. Nově se k této soupisce připojí dancemetaloví ALIA TEMPORA z Brna a jablunkovští heavy/rock’n’rolloví divočáci WITCH HAMMER. Ti nahradili původně potvrzené kapely Henych 666 a Debustrol, které musely kvůli kolizi nového termínu se svými koncerty svou účast zrušit. Pořadatelé ale potvrdili, že příští rok (5. 6. 2012) určitě v line-upu chybět nebudou.

Na Nádvoří Stage je program beze změn, takže se fanoušci mohou těšit na mladé alternativní metalisty INCLUSION z Polska, populárního VILÉMA ČOKA a jeho srdeční záležitost BYPASS, ‘rituální’ crossoverové maniaky COCOTTE MINUTE, z jiné galaxie dorazivší JANU ‘URIEL’ KRATOCHVÍLOVOU se skupinou ILLUMINATI.CA, nejen u ostravských fans velice oblíbený LIMETALL a ‘strejdu’ Tomáše a jeho KRUCIPÜSK. Program zdarma pak nabídne Loděnice pod hradem, kde jsou zatím potvrzené kapely INGOTT a ANIMAL ROCK. Zbytek line-upu doplní finálové kapely mezinárodní hudební soutěže Líheň 2020.

Související odkazy:
www.sorfest.cz
www.facebook.com/SlezskoostravskyRockFest
www.facebook.com/events/1354430921376813
www.ticketportal.cz/Event/Slezskoostravsky-Rock-Fest-2020-Open-Air

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 7

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *