RockShock

Internetový rockový magazin

Legendární Kurt Cobain zavítá na dvanáctý ročník Revival Invaze

Text: DK Šumperk

Symbolicky v pátek 21. srpna Dům kultury Šumperk uspořádá dvanáctý ročník Revival Invaze. Tradiční letní mejdan pod širým nebem s muzikou, kterou máte rádi, se letos dočká i delšího programu.

Hned na úvod se návštěvníci mohou těšit na celou řadu oblíbených pecek české hudební ikony Lucie, jako jsou Šrouby do hlavy, Amerika, Pohyby, Medvídek nebo Černí andělé, v podání LUCIE COVER BANDU.

Šumperské publikum následně svým talentem a šarmem rozparádí legendární Kurt Cobain a jeho americká grungeová kapela Nirvana.

„Pro partu muzikantů NIRVANA CZECH TRIBUTE BAND – IN THE NAME OF COBAIN je stylizace a feeling koncertů srdeční záležitostí. Je považována za nejvíc autenticky propracovaný revival této kultovní kapely v Česku i na Slovensku. Jejich cílem je ztvárnit vystoupení tak, aby působilo přirozeně a identicky. Dále i přičiněním baskytaristy během spontánní show, při které nenechá nikoho pod pódiem chladným, a v neposlední řadě i razantní hrou a silnými údery krásné a mladé bubenice půjde o nezapomenutelný hudební zážitek,” uvedla produkční Domu kultury Michaela Horáková.

A na závěr si přijdou na své fanoušci populární české skupiny Kabát (SECOND HAND KABÁT REVIVAL), která celý letní mejdan zakončí svým hodinu a půl dlouhým setem. Společně si zazpíváme už zlidovělé hitovky Pohoda, Malá dáma, Bára, Kdoví jestli nebo Šaman.

„Srpnová revivalová přehlídka má již stabilně pravidelnou přízeň publika a atmosféra je vždy naprosto jedinečná. Jistě k tomu přispívá špičková zvuková a světelná aparatura, která dává koncertům patřičnou kvalitu i efekt. Přijďte se o tom osobně přesvědčit,” dodala produkční.

Revival Invaze pod širým nebem se koná v pátek 21. srpna od sedmi večer na Pavlínině dvoře v centru Šumperka. Vstupné na jedinečnou revivalovou party je 220 korun v předprodeji, v den akce lístek podraží o padesátikorunu.

Více informací a online rezervace vstupenek na www.dksumperk.cz.

Harmonogram:
18.30 – otevření vstupu do Pavlínina dvora
19.00–20.10 – Lucie Cover Band
20.40–22.00 – Nirvana Czech Tribute Band
22.30–00.00 – Second Hand Kabát Revival

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 12

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *