RockShock

Internetový rockový magazin

Axel Rudi Pell přesouvá své plánované turné až na podzim příštího roku!

Text: Pragokoncert

Nečekaná a zákeřná celosvětová pandemie koronaviru, která zastavila život na jaře a mimořádně silně poznamenala letní festivalovou sezónu, zamotává už i podzimní koncertní plány. Dalším přesunutým turné je Sign Of The Times Tour neúnavného sympaťáka AXELA RUDI PELLA a jeho kapely. Axel Rudi Pell naplánoval na letošní říjen hned dva koncerty v ČR, kde měl představit své zbrusu nové album Sign Of The Times. (17. 10. ve Zlíně a 25. 10. v Praze). Budeme si však muset na jeho dokonalé, přesné a pohodové koncerty rok počkat. Nové termíny jsou dány, napište si tedy nová data koncertů u nás.

22. 9. 2021 – Praha, MeetFactory
25. 9. 2021 – Zlín, Masters Of Rock Café

Jak ukazuje jednoduchá statistika, Axel Rudi Pell je žijící metalovou legendou. Celosvětově má prodáno více než 1,7 miliónů alb, 2,6 milionů streamů, to vše pro 10 nejlepších předchůdců desky Knights Call (2018). Nyní přichází Axel Rudi Pell se svým novým, již 18. studiovým albem Sign Of The Times, které vyšlo 24. dubna 2020. Axel Rudi Pell se v heavymetalové komunitě těší stále většímu respektu a uznání a nová, po všech směrech zajímavá deska, je tím nejlepším dárkem k jeho letos dovršeným šedesátinám. Neexistuje lepší způsob oslavy, než žít naplno, s úsměvem, v klidu, ve zdraví a v pohodě. Oslavme s ním toto jeho významné jubileum příští rok na podzim. Bude to pecka.

Novinkou je potvrzení speciálního hosta, německé hardrockové bandy MAD MAX, která vydává letos v srpnu nové album Stormchild Rising. Mad Max jsou hudebně jednoznačně zaměřeni už téměř 40 let. Jejich melodický hard rock, poháněný silnými kytarovými riffy, chytlavými vokály a dokonale rytmickou sekcí nikdy neztratil svou osobitost a poctivost. Nejinak je tomu i na nejnovější desce Stormchild Rising, kde se kapela pevně drží právě tohoto hudebního směru, který navzdory všem trendům nikdy neztratil na poli heavy metalu svůj význam. Kapela to komentuje slovy: „Na našem posledním turné jsme se každý večer bavili s fanoušky z mnoha různých zemí a zjistili jsme, že oni nechtějí, abychom jakkoli experimentovali, chtějí slyšet přesně takové písničky, kterými se Mad Max proslavili již v roce 1981.”

Velkolepý rock/metalový večírek s kapelami Axel Rudi Pell a Mad Max tedy 22. 9. 2021 v Praze, MeetFactory a 25. 9. 2021 ve Zlíně, Masters Of Rock Café. Nenechte si to ujít!

Již zakoupené vstupenky na letošní koncerty zůstávají v platnosti i na nové termíny.

Související odkazy:
www.axel-rudi-pell.de
www.mastersofrock.cz/cs/axel-rudi-pell

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 5

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *