RockShock

Internetový rockový magazin

Michal Hrůza chystá podzimní turné Světlo do tmy

Text: 2 Media
Foto: archiv skupiny

Na jaře 2020 vydal MICHAL HRŮZA s KAPELOU HRŮZY nové album Světlo do tmy, se kterým plánoval turné po velkých halách. Křest alba ani turné se kvůli koronavirové pandemii neuskutečnily, a tak se Hrůza těší na podzimní šňůru, která se oproti jarním plánům odehraje v komorní atmosféře hudebních klubů. Název turné nyní ještě více než před půl rokem podtrhuje aktuální společenské téma.

„S ohledem na neustále se vyvíjející a rychle se měnící situaci okolo koronavirové pandemie a s ní souvisejících restrikcí jsme se rozhodli pro změny v rámci podzimního turné. Moc bychom si přáli, abychom už nemuseli nic měnit a předělávat, a konečně tak mohli dostát svým závazkům vůči našim fanouškům. Z velkého jarního turné se stalo velké podzimní a nyní se z velkého podzimního mění na klubové podzimní. S ohledem na omezené kapacity návštěvnosti jsme se rozhodli upustit od velkokapacitních sálů typu Forum Karlín, SONO atd. a rozhodli jsme se celé turné přesunout do klubů, kde vyhovíme všem stávajícím hygienickým nařízením a omezením,” sděluje management Michala Hrůzy a Kapely Hrůzy.

Turné odstartuje 3. října v Krnově a skončí 4. prosince ve Vratislavicích. Během dvou měsíců se Michal Hrůza s kapelou zastaví ve čtrnácti městech a odehrají patnáct klubových koncertů. Dva koncerty chystají na 23. a 24. listopadu v pražském Lucerna Music Baru.

„Na podzimní tour se už moc těšíme. Těšíme se na živé hraní a na energii, která je s ním spojená. Zároveň se nemůžeme dočkat, až pokřtíme nové album Světlo do tmy, které vyšlo letos v březnu v době karantény, a jeho křest se tudíž musel také odložit,” říká Michal Hrůza. „Někdy jsme obklopeni chmurnou tmou, a proto je dobré občas tmu rozbít světlem. Světlo je pozitivnější než tma,” řekl na jaře před chystanými koncerty a jeho slova jsou momentálně ještě o něco víc aktuální. Přijďte si odpočinout od tmy a rozsvítit spolu s Michalem Hrůzou a Kapelou Hrůzy koncertní turné.

Michal Hrůza a Kapela Hrůzy – podzimní termíny turné Světlo do tmy 2020:
03. 10. – Krnov, Music Club Kofola
09. 10. – Litomyšl, Music Club Kotelna
10. 10. – Plzeň, KD Šeříkovka
24. 10. – Pardubice, Žlutý Pes
29. 10. – Brno, KC Semilasso
31. 10. – Teplice, DK Teplice
06. 11. – Klatovy, KD Klatovy
07. 11. – Karlovy Vary, Lidový dům
14. 11. – Vysoké Mýto, M-Klub
18. 11. – Zlín, Kongresové centrum
22. 11. a 23. 11. – Praha, Lucerna Music Bar
27. 11 – Olomouc, S-Klub
28. 11. – Frýdek Místek, Stoun
04. 12. – Vratislavice, KD

Související odkazy:
Web – www.michalhruza.cz
Facebook – www.facebook.com/michalhruza
Instagram – www.instagram.com/michalhruza
Nové album ke stažení – www.michalhruza.lnk.to/svetlodotmyalbum

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 8

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *