RockShock

Internetový rockový magazin

Holy Fuck přijedou nově do Futurum Music Baru v lednu

Text: D-Smack-U Promotion

Kanadský kvartet HOLY FUCK si libuje ve výlučnosti na hudební scéně. Patnáct let si jedou to své na celkem pěti albech. Možná právě proto jsou jedním z nejvlivnějších vývozních artiklů země. Jejich taneční a širokoúhlý sound mnozí imitují, ale nikdo to neumí lépe než Holy Fuck. Přesvědčí vás o tom v novém termínu 31. 1. 2021 v pražském Futuru.

Mainstream si jich sice povšiml díky hudbě k filmům Breaking Bad a Mr. Robot, ale kapela přesto i nadále jde proti větru a popírá tendence být předvídatelnou tuctovou skupinou.

Deleter je páté studiové album Holy Fuck, typická polyrytmická lahůdka v podání pánů Briana Borcherdta, Grahama Walshe, Matta Schulze a Matta ‘Punchy’ McQuaida. Dostávají zde svůj hustý zvuk na vyšší úroveň, fúzují krautrockový drive a snovost deep housu, vrnísí strojové perkuse a kosmický syntetický šum.

Brian popisuje Deleter jako pokus částečně ‘nastolit mír’ s taneční hudbou populární za jeho dospívání – dospívání stráveného spíš ve společnosti Black Sabbath než Black Box.

Základní slovník alba Deleter tvoří série hrubých zvukových náčrtků zachycených při zkouškách. Tyhle jamy a polní nahrávky, střípky a napůl koherentní nápady byly postupně přetvořeny v devět celistvých skladeb. Album vznikalo ve studiích v Brooklynu, The Catskills, na venkově Ontaria a nakonec v Dartmouthu v Novém Skotsku.

Brian o hudbě Holy Fuck říká: „Naše hudba je pro nás jako hra, jako hodně dobrá šachová partie. V té hře objevujeme tvůrčí jiskření, euforii a katarzi. Hraní naživo je jako levitace. Tehdy si uvědomíte, že se něco děje. A je jen na vás, jestli se k nám přidáte.”

Holy Fuck – nové datum:
31. 1. 2021, otevření klubu 20.00 hod
Praha, Futurum Music Bar

Vstupenky za 390 Kč + poplatky na webu Futurum Music Baru, na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na GoOut.cz a v sítích Ticketmaster a Ticketportal. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích pak na místě v den koncertu za 490 Kč.

Více info:
www.holyfuckmusic.com
www.facebook.com/holyf
www.futurum.musicbar.cz
www.facebook.com/futurum
www.facebook.com/dsmackupromotion

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 6

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *