RockShock

Internetový rockový magazin

Oslavte konec školy s Rozmarným hudebním létem ve Žlutých lázních

Text: Joe’s Garage
Foto: archiv Kašpárku v rohlíku

Koncertní cyklus Rozmarné hudební léto, který zpříjemní Pražanům i návštěvníkům hlavního města měsíce bez letních festivalů, vyhlašuje další programové body. Těmi zároveň oslavíme konec školního roku. V úterý 30. 6. odpoledne si děti mohou přijít do Žlutých lázní zatrsat a zazpívat s KAŠPÁRKEM V ROHLÍKU, večerní čas obsadí velmi populární punková písničkářka MUCHA. Omezený počet vstupenek si mohou návštěvníci zakoupit na webu www.goout.cz.

Protože vládní nařízení spojená s pozůstatky koronavirové epidemie nepřejí velkým letním hudebním akcím a většina festivalů musela svoje letošní ročníky přesunout na příští rok, agentura Joe’s Garage Live přišla s nápadem oživovat pravidelně hlavní město hudbou, provozovanou pod širým nebem. První z plánovaných lokací jsou Žluté lázně. Ty poprvé v rámci cyklu Rozmarné hudební léto ožily 4. června koncertem Michala Prokopa a skupiny Framus Five a 17. června zde odehrála koncert skupina Buty.

Závěr školního roku, byť letos hodně ‘podivného’, je tradičně spojen s velkým vydechnutím dětí i rodičů a se zábavou. Právě v den konce školy 30. června mohou odpoledne od 15.00 hodin vzít rodiče své ratolesti do Žlutých lázní, kde pro ně má připraven koncertní program populární projekt Kašpárek v rohlíku, který už před lety svými alby, na nichž se podílely mnohé z mladých rockových hvězd, v podstatě změnil představu o tom, jak má nebo může písnička pro děti vypadat, a přišel s novým ‘hudebním stylem’ bejby pank.

S punkovým cítěním si pohrává také brněnská rocková písničkářka Mucha se svojí mimořádně našlápnutou kapelou. Ta zahraje téhož dne na stejném místě od 19.00 hodin. Lze předpokládat, že děti v hledišti vystřídají studenti a dospělí, kteří konec školního roku rádi slaví neméně, a tak bude moci Mucha sáhnout bez obav i do svého jazykově nepříliš korektního zpěvníku.

Vstupenky na koncert Muchy najdete na www.goout.net/cs/koncerty/mucha/yqfrf/+jsqlq. Vstupenky na představení Kašpárek v rohlíku najdete na www.goout.net/cs/koncerty/kasparek-v-rohliku/ywarf/+ygklq.

Podrobné informace o jednotlivých akcích najdete na www.hudebnileto.cz.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 7

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *