RockShock

Internetový rockový magazin

Frekvence 1 vyráží na tradiční cestu za posluchači v rámci Radiokempů

Text: Iva Pavlousková

O prázdninách vyráží tým Frekvence 1 na roadshow po českých kempech. Jízdu odstartuje hned 1. července na Lipně, pokračovat bude v Trutnově a Strážnici. V srpnu se pak celý tým ještě vypraví do Oseku u Duchcova. Návštěvníci Radiokempů Frekvence 1 se mohou těšit na živé vysílání s oblíbenými moderátory, speciální hudební hosty, posezení u táboráku či opékání buřtů.

„O letních prázdninách vyrážíme se žlutou dodávkou Frekvence 1 na tradiční tour za našimi posluchači, abychom jim dovolenkový čas strávený v českých kempech zpříjemnili a pobavili je připraveným programem. Zároveň tak podporujeme cestovní ruch u nás, který měl letos nucenou delší přestávku kvůli koronoviru a který oživení také jistě uvítá,” uvádí Martina Říhová, výkonná ředitelka společnosti Active Radio. Radiokempy Frekvence 1 jsou známé hojnou účastí a pohodovou letní atmosférou. Po celou dobu bude Frekvence 1 dění přenášet přímo do éteru, návštěvníci tak mohou být přímo u živého vysílání rádia a sledovat při práci oblíbené moderátory Janu Knížkovou, Romana Mikesche, Lubku Ponížilovou, Míru Michálka či Robina Sobka. Poslední hodina bude vždy pod taktovkou speciálního hudebního hosta. A co by to bylo za kemp bez táboráku? I na ten se mohou těšit děti i dospělí a samozřejmě také na opékání špekáčků.

První zastávkou bude ve středu 1. července lipenská přehrada a u ní ležící Camping Lipno Modřín. Jako speciální host dorazí OLGA LOUNOVÁ. „Na Radiokempu jsme byli s kapelou i loni a musím říct, že to byl jeden z nejmilejších koncertů pro svoji kouzelnou intimní atmosféru. Jsem zvědavá, jaká nálada bude letos na Lipně, ale už teď vím, že si to skákání po pódiu užijeme,” říká Olga Lounová.

Ve středu 8. července zamíří žlutá dodávka do kempu Dolce nedaleko Trutnova, s sebou přiveze hvězdného hosta kapelu MIRAI, jež svoji účast na Radiokempu Frekvence 1 komentuje následovně: „Moc se těšíme na jakákoliv živá hraní, protože letos jsme měli mít koncertně vydatnou sezonu a vzhledem k tomu, co se děje, to bude všechno jinak. Kromě pár streamů a autokoncertů, který jsou nakonec skvělý, nás toho až tolik nečeká, tak se moc těšíme!”

O týden později, konkrétně 15. července, se na tým Frekvence 1 spolu s hudebním hostem, písničkářem TOMÁŠEM KLUSEM, mohou těšit návštěvníci kempu Strážnice. Tomáš Klus prozrazuje: „Frekvenci 1 mám rád, protože tam vysílají dobří lidé dobrým lidem. To, že se obě dobré strany sejdou v jednom éteru, si nemůžu nechat ujít!”

Ve středu 19. srpna pak posádka Frekvence 1 vyrazí na přírodní koupaliště Osek u Duchcova. Hudebním hostem bude zpěvák a skladatel MEKY ŽBIRKA, kterého posluchači znají nejen díky jeho písničkám a lásce k Beatles, ale také z vysílání Frekvence 1, kde má svůj pořad s názvem Tento song – Meky vybral – Meky prožil.

Aktuální informace o Radiokempech Frekvence 1 najdete na webu a sociálních sítích rádia.

Související odkazy:
www.frekvence1.cz
www.facebook.com/frekvence1

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 10

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *