RockShock

Internetový rockový magazin

Koncert švédských metalových rytířů Twilight Force se přesouvá na podzim

Text: Pragokoncert

I rytíři ve svých zdánlivě nedobytných brněních mohou být zastaveni tím nejzákeřnějším protivníkem všech, viry. A tak se i stalo. Skupina TWILIGHT FORCE si své vyprávění Dawn Of The Dragonstar v rámci turné Magical Mystical Tour 2020 pro vás schová na jindy. Koncert, plánovaný na 15. dubna v Praze, v klubu 007 na Strahově, se přesouvá na nový termín. Napište si do kalendářů nové datum, a to 17. říjen 2020. Twilight Force dorazí do Prahy, tentokrát do klubu Nová Chmelnice. A možná s sebou vezmou i ohnivého draka. Již zakoupené vstupenky tedy zůstávají v platnosti!

I metal umí skvěle vyprávět příběhy a pohádky, to není nic nového. Víte však, že existuje jedno hudební společenství, které v tom přímo vyniká? Jmenuje se Twilight Force a svou nejnovější legendu nazvanou Dawn Of The Dragonstar přijedou představit i do Prahy.

Tuto švédskou fantasy powermetalovou kapelu založilo v roce 2011 šest hudebníků, kteří chtěli oživit zvuk starého dobrého old school metalu 90. let v duchu Stratovarius či Rhapsody, ale v roce 2014 nakonec přišli se svěžím a moderním debutem Tales Of Ancient Prophecies. Otevřeli tak světu knihu plnou kouzel, mýtů, dobrodružství a hrdinských ság a tak také začala slavná mise zvaná Twilight Force. V loňském roce vydalo toto epicmetalové bratrstvo již třetí, velmi ambiciózní a odvážné album Dawn Of The Dragonstar. Kapela je nově posílena zpěvákem Allyonem, jehož hlasu vládnou temné síly, a tak je přímo předurčen k tomu, aby byl přímým zprostředkovatelem jejich legendárních příběhů a písní.

S novou deskou vás tento jedinečný klan dobrodruhů vezme do velkých dálek. Na vlnách jejich silných příběhů budete cestovat po zemi, po moři i vzduchem a navštívíte nespočet legendárních míst a vzdálených říší, prožijete spousty úžasných zázraků, vybojujete s nimi mnoho bitev a seznámíte se s moudrostí starých mytických svitků – a pozor, možná ožije i ohnivý drak. A tak naostřete čepele, uvařte lektvary, opravte štíty a nabalte lembas, bouře zvaná Twilight Force přichází se svou Magical Mystical Tour 2020 a nenechají kámen na kameni. Speciální hosté jsou samozřejmostí.

Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti i pro novou událost Twilight Force. Pokud vám tento termín nevyhovuje, můžete vstupenky vrátit u prodejce, kde jste je zakoupili, do 30. 6. 2020.

Nové vstupenky zakoupíte zde: www.mastersofrock.cz/cs/2020-Twilight-Force-n

www.facebook.com/twilightforce

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 9

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *