RockShock

Internetový rockový magazin

Ostrava v plamenech nabídne příští rok dvoudenní porci muziky

Text: Jiří Olszar

Pořadatelé festivalu Ostrava v plamenech potěšili všechny příznivce tvrdé muziky hned dvěma skvělými zprávami. Tou první bylo potvrzení všech účinkujících, kteří se měli v Ostravě představit už letos. Chybět tedy nebudou SODOM se svou speciální Agent Orange Show, CREMATORY, KISSINʼ DYNAMITE, DEAD LABEL, XIII. STOLETÍ, SYMFOBIA, FORREST JUMP, WITCH HAMMER, EGOSYSTEMA a IZNUTRI.

Druhou, neméně zajímavou zprávou je skutečnost, že festival se o jeden den rozroste. Metal v industriálním prostředí Dolní oblasti Vítkovice tak bude znít ve dnech 30.–31. 7. 2021. Program pro první festivalový den zatím není znám, neboť na něm pořadatelé teprve pilně pracují, jisté ovšem je, že ceny vstupenek zůstávají na původní hodnotě 950 Kč (VIP vstupenky za 2500 Kč). Jedná se o jakési poděkování pořadatelů svým věrným příznivcům, kteří podpořili festival i v této nelehké době.

Nezapomeňte sledovat oficiální stránky, Facebook nebo FB událost, aby vám neunikly případné novinky, jako třeba prozrazení programu pro přidaný festivalový den.

Související odkazy:
www.ostravavplamenech.cz
www.facebook.com/ostravavplamenech
www.facebook.com/events/995128840904501
www.ticketportal.cz/event/OSTRAVA_V_PLAMENECH-138222


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1722

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *