RockShock

Internetový rockový magazin

Koncert Visions Of Atlatis se přesouvá na podzim s novou zastávkou ve Zlíně

Text: Pragokoncert

Wanderers Tour 2020 symphonicmetalové kapely VISIONS OF ATLANTIS se kvůli současným bezpečnostním opatřením proti šíření nákazy virem Covid-19 přesouvá na podzim letošního roku. O tuto jedinečnou hudební cestu napříč nezkrotným mořem s kapelou Visions Of Atlantis tedy nepřijdete. Jen si chvíli počkáte, ale o to víc se můžete těšit, protože jejich představení Wanderers na 100 % předčí vaše očekávání. Visions Of Atlantis, s půvabnou zpěvačkou Clémentine Delauney v čele, se chystají dovést vaši mysl do úplně jiné zvukové dimenze.

Visions Of Atlantis vám dobijí baterky a pohladí duše 13. 10. v Praze v klubu Nová Chmelnice a zcela nově také o tři dny později, tedy 16. 10., ve Zlíně v Masters Of Rock Café.

Speciální hosté turné se pozměnili. Místo dříve avizovaných kapel Edenbridge, Scarlet Aura a Leecher se můžete těšit na švédské piráty YE BANISHED PRIVATEERS, kapelu inspirovanou irskou a skandinávskou lidovou tvorbou a historií. Čeká vás folkmetalové hudebně-divadelní představení v historických kostýmech. Kapela vám přiveze představit svoji zbrusu novou, již čtvrtou desku Hostis Humani Generis. Druhým speciálním hostem je anglická symphonicmetalová kapela AD INFINITUM. Kapela je výsledkem touhy zpěvačky Melissy Bonny (Rage Of Light, Warkings) tvořit vlastní hudbu. Vznikla tak kapela, jejíž tvorba je skoro návyková. Jejich směs heavy metalu a krásných symfonických pasáží dokáže pohladit jako křídla andělů, ale také probudit démona. Minulý měsíc vydali debutové album Chapter I: Monarchy a na podzim vám jej představí na turné s Visions Of Atlantis.

Vstupenky na pražský koncert zůstávají v platnosti.

Související odkazy:
www.facebook.com/visionsofatlantisofficial
www.yebanishedprivateers.com
www.adinfinitumofficial.com
www.mastersofrock.cz/cs/koncerty/2020-Visions-of-Atlantis-Praha
www.mastersofrock.cz/cs/koncerty/Visions

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 9

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *