RockShock

Internetový rockový magazin

John Legend svěřil výrobu klipu Bigger Love společnosti Milk And Honey Films

Text: 2 Media
Foto: archiv Milk And Honey Films

Song Bigger Love, který nazpíval devítinásobný držitel Grammy JOHN LEGEND, aspiruje na hit letošního léta. Emotivní klip k aktuální hudební novince vznikl v Praze, v české produkční společnosti Milk And Honey Films. Bigger Love slovy i obrazem vzdává hold všem, kteří nezištně a neúnavně pomáhali v době koronavirové pandemie. V hlavní roli: lidská solidarita, soudržnost a láska.

„S projektem Bigger Love byla společnost Milk And Honey Films oslovena v podstatě hned první týden karantény. Samozřejmě jsme neváhali a do projektu se nadšeně vrhli. Vše se seběhlo poměrně rychle i díky tomu, že jsme mezinárodní produkcí. Spojili jsme síly s našimi kolegy z kanceláří v Los Angeles a Chile. Prošli jsme média, sociální sítě, obvolali známé a dali dohromady pozoruhodné příběhy. Z nich jsme společně s produkcí Johna Legenda vybrali ty nejsilnější a ty jsme online zpracovávali a režírovali. Vše se dávalo dohromady u nás v Praze, finální komunikaci jsem vedla z home office,” přibližuje okolnosti vzniku klipu producentka Monika Soukup a dodává: „Bylo to nabíjející a situaci kolem, kdy jsme ze dne na den přišli o vše, co nám bylo mile stereotypní, tento projekt zásadně zpříjemnil. Všichni ti, kteří v době krize pomáhají, ať už se do finálního střihu dostali, nebo ne, jsou a navždy budou hrdiny. Díky!”

John Legend svou novou píseň Bigger Love poprvé představil během dubnového streamovaného koncertu One World: Together At Home, který zorganizovala Lady Gaga. Cíl byl jasný – vybrat peníze na pomoc hrdinům první linie v boji proti koronaviru. Klip k singlu Bigger Love z produkce Milk And Honey Films navíc přináší konkrétní tváře a příběhy z celého světa. Včetně záběrů dobrovolníků Českého červeného kříže či tuzemského fenoménu – domácího šití roušek. Na YouTube byl klip zveřejněn 13. května, do této chvíle zaznamenal přes 300 000 zhlédnutí a čísla stále rostou. Ostatně, není divu, vždyť John Legend v Bigger Love mimo jiné připomíná, že v této nejisté době máme lásku na naší straně. A to je přece skvělá zpráva!

Odkaz na videoklip – www.youtube.com/watch?v=mR7aJc5lanc

Na projektu Bigger Love lokálně spolupracovali: Průša 3D tisk, Český červený kříž, terapeut Josef Hrubý, Josef Pavlíček – Fly Czech, Pavel Kortan, Kateřina Geislerová a mnoho dalších.

Společnost Milk And Honey Films vznikla v roce 1996, produkuje videoklipy, nezávislé filmy a seriály.

Milk And Honey Films – www.milkandhoneyfilms.com

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 10

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *