RockShock

Internetový rockový magazin

Powermetalová kapela Serious Black představí na podzim v Praze nové album

Text: Pragokoncert

Okolo skupiny SERIOUS BLACK bylo po delší dobu poměrně ticho, což je zvláštní pro kapelu, která od svého vzniku v roce 2015 každý rok pravidelně vydávala nové album. Kdyby si náhodou někdo chtěl myslet, že kluci usnuli na vavřínech, rok 2020 jej vyvede z těžkého omylu.

Serious Black jsou zpět se žhavou novinkou se zabijáckým názvem Suite 226. Po předchozích úspěšných albech a více než 120 koncertech po celém světě, kdy velmi výrazně rozšířili svoji věrnou základnu fanoušků, využili Serious Black svůj čas k práci na novém, čerstvém materiálu a vybudování vlastního studia. A plod jejich práce spatřil světlo světa 31. 1. 2020. Album Suite 226 zcela jistě rozproudí krev v komunitě power metalu. Na rozdíl od předchozích alb, která byla více hardrocková, na tom novém uslyšíte více řízných kytar, chytlavých melodií a tvrdých riffů. Deska vypráví o mentálně rozervaném muži, který je zmítán mezi svým vlastním vysněným světem, realitou a zlem. V reálném světě je hlavní hrdina zajat ve studené, páchnoucí polstrované buňce č. 226, kde ho nelidský přístup prohnilých psychiatrů přivedl k naprostému šílenství. Ve své fantazii je to mocný král, který žije na svém zámku, obklopený kurtizánami, dobrým jídlem a vínem a ovládá neporazitelnou armádu. Rozkol mezi iluzí a realitou dělá z jeho života ďábelskou jízdu očistcem plným démonů, úzkostných útoků a úskoků. Serious Black vás vezmou na cestu mezi peklem a nebem, na výlet do místa zatracení a bude vám k tomu hrát perfektní soundtrack s názvem Suite 226.

Serious Black zvou na tento svůj hudební výlet také fanoušky v České republice. Kdy? 11. 10., Praha, v klubu Nová Chmelnice.

Zažijte na vlastní kůži, jak se bezohledné riffy potkávají s chytlavými melodiemi a maniakálními rytmy. K totálnímu šílenství pak přidejte ještě špičkový vokál Urbana Breeda. Jakmile se z tohoto hudebního výletu vrátíte, nebudete vědět, co je fikce a co realita, možná uslyšíte i nějaké hlasy v hlavě, ale hlavně nemůžete říci, že vás před tím nikdo nevaroval.

Související odkazy:
www.serious-black.com
www.facebook.com/seriousblackofficial
www.mastersofrock.cz/cs/koncerty/2020-Serious-Black

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 18

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *