RockShock

Internetový rockový magazin

The Slow Readers Club přijedou do Prahy v novém termínu

Text: D-Smack-U Promotion

THE SLOW READERS CLUB představili 20. března své čtvrté řadové album The Joy Of The Return, které vyšlo na labelu Modern Sky. V nedávné době vyšel první singl All I Hear a kapela také oznamuje rozsáhlé evropské turné, jehož zastávkou bude znovu i Praha.

Album nahrávali v liverpoolských Parr Street Studios a produkoval je jejich dlouholetý spolupracovník Phil Bulleyment. The Joy Of The Return je pro kapelu přelomovým albem v procesu, v jakém vznikalo – na zadních sedačkách dodávky během intenzivního koncertování po vydání třetí desky. I přesto zde má temný power-pop, který definoval jejich předchozí nahrávky, stále velký vliv.

„Je to naše nejzajímavější a nejdotaženější deska,” popisuje nahrávku zpěvák Aaron Starkie, „v textech je vše od lásky přes odcizení po vzestup ultrapravicového populismu a propagandy. Jako obvykle se snažíme o doplnění textů dobrými melodiemi.”

Po roce se měli znovu představit 26. dubna 2020 v Café V lese, kde si loni odbyli svůj debut. Nově potvrdili termín pražského koncertu na 21. září 2020.

Vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut za 300 Kč + poplatky, na místě pak za 350 Kč.

Více info:
www.theslowreadersclub.co.uk
www.dsmacku.com
www.cafevlese.cz

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 10

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *