RockShock

Internetový rockový magazin

Festival Ostrava v plamenech rovněž přesunut na příští rok

Text: Jiří Olszar

Ani největší ostravský metalový festival Ostrava v plamenech se nevyhnul koronavirové krizi, a v minulých dnech tak pořadatelé potvrdili, co už fanoušci tak nějak neradostně tušili. Festival se odkládá na příští rok a momentálně se řeší termín. V jednání jsou dvě sobotní data – 31. července a 7. srpna 2021.

Původně se fanoušci těšili, že celou Ostravu smete vražedný Agent Orange (legendární album německých SODOM, kteří měli právě s touto nahrávkou absolvovat speciální show), nakonec ale zkáza přišla z úplně jiné strany. Pořadatelé ale slíbili kromě náhradního termínu i zachování letošního programu, ve kterém kromě zmiňovaných Sodom figurovali ještě CREMATORY, KISSINʼ DYNAMITE, DEAD LABEL, XIII. STOLETÍ, SYMFOBIA, FORREST JUMP, WITCH HAMMER, EGOSYSTEMA a IZNURI. Podle aktuálních zpráv ohledně jednání s kapelami a jejich manažery to vypadá tak, že se všechny letos potvrzené kapely skutečně zúčastní festivalu v příštím roce.

Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i pro příští rok. Další vstupenky koupíte exkluzivně v síti Ticketportal (www.ticketportal.cz) a osobně v Infostánku OC Futurum v Ostravě – Mariánských Horách na Novinářské ulici. Ceny vstupenek jsou: základní 950 Kč, VIP 2500 Kč.

V nejbližších týdnech přinesou pořadatelé další nové informace, proto sledujte oficiální festivalové či facebookové stránky.

Související odkazy:
www.ostravavplamenech.cz
www.ticketportal.cz/event/OSTRAVA_V_PLAMENECH-138222
www.facebook.com/ostravavplamenech


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 175

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *