RockShock

Internetový rockový magazin

Slezskoostravský Rock-Fest se přesouvá na září

Text: Jiří Olszar

Zatímco pořadatelé letních open air festivalů přesouvají letošní ročníky převážně na příští rok, pořadatelé Slezskoostravského Rock-Festu zkusí štěstí ještě letos a původní červnový termín posouvají na 26. 9. 2020.

Pro letošní 13. ročník byly již dříve pro hlavní scény potvrzeny kapely DARK GAMBALLE, DEBUSTROL, HENYCH 666, NAHUM, PLEXIS, MOTORBAND (Aréna Stage) a INCLUSION, VILÉM ČOK & BYPASS, COCOTTE MINUTE, ILLUMINATI.CA & JANA ‘URIEL’ KRATOCHVÍLOVÁ, LIMETALL a KRUCIPÜSK (Nádvoří Stage), a podle pořadatelů by se měla tato soupiska s největší pravděpodobností představit na Slezskoostravském hradě i v novém termínu.

Doprovodný program (samozřejmě včetně hudebního), by se měl uskutečnit na Loděnici se vstupem zdarma. Zatím je tedy v plánu původní záměr, že by zde mělo proběhnout finále hudební soutěže Líheň 2020. Jak je ale známo, po několika úvodních kolech byla i tato soutěž kvůli koronavirové situaci pozastavena a teprve během léta se uvidí, zda se podaří celou soutěž dotáhnout do konce s velkým finále právě zde na Loděnici. Pořadatelé mají pro jistotu v záloze ještě další varianty, takže tři scény by měly být i pro náhradní termín zachovány, stejně tak jako dříve potvrzení speciální hosté INGOTT a ANIMAL ROCK. Vše bude ale upřesněno během letních měsíců, podle dalšího vývoje situace kolem vládních nařízení.

Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na září, proto je není třeba vracet. Pokud by někomu ale nový termín nevyhovoval, je možné je do 15. června vrátit. Info ke vstupenkám a předprodeji najdete na stránkách www.sorfest.cz/vstupenky.

Související odkazy:
www.sorfest.cz
www.facebook.com/SlezskoostravskyRockFest
www.ticketportal.cz/Event/Slezskoostravsky-Rock-Fest-2020-Open-Air

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 24

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *