RockShock

Internetový rockový magazin

Kamenité Čas Rock Fest odkládá 15. narozeniny na příští rok

Text: Jiří Olszar
Foto: Jiří Olszar

Letošní ročník Kamenité Čas Rock Festu se měl nést přímo ve velkolepém stylu. Ostatně půlkulaté 15. výročí si zaslouží pořádnou oslavu. Jak se ale dalo víceméně očekávat, i na tento populární severomoravský festival sáhla nekompromisní ruka koronaviru a pořadatelé z Mar-Tommusic tak museli oslavy přesunout až na příští rok, a to konkrétně na datum 10.–12. 06. 2021.

Nové a především větší místo v rekreačním areálu přehrady Olešná u Frýdku-Místku by mělo být zachováno a vstupenky zakoupené na letošek zůstávají v platnosti i na příští rok. Co se týče line-upu, momentálně probíhají intenzivní jednání mezi managementy kapel a pořadateli, aby se soupiska co nejvíce podobala té již letos potvrzené. Dost možná se dokonce rozšíří a vylepší.

Letos byl line-up vskutku parádně sestaven, proto doufejme, že se z něj podaří zachovat většinu účinkujících. Jistě potěšující je fakt, že na nový termín už kývli například legendární ARAKAIN, kteří byli jedním z velkých taháků pro nadcházející ročník. Velká škoda by byla samozřejmě nevidět polské zabijáky VADER, kteří pilně pracovali na svém novém albu Solitude In Madness, aby jej mohli představit už letos na festivalech. Ať je to tedy, jak chce, datum vydání 1. 5. 2020 je jasně dané, takže fanoušci si budou moci novinku aspoň pořádně naposlouchat.

Mezi dalšími potvrzenými nechyběli ani HORKÝŽE SLÍŽE, CITRON, DOGA, DESMOD, ALKEHOL, BOHEMIAN METAL RHAPSODY, VISACÍ ZÁMEK, SALAMANDRA, DARK GAMBALLE nebo PORTA INFERI. Jak už bylo uvedeno, vše je momentálně v úrovni intenzivního jednání, a pořadatelé budou jistě pravidelně informovat, jak to se znovu potvrzenými kapelami nakonec dopadne. Nezapomeňte proto sledovat veškeré dění na Facebooku či oficiálních stránkách pořadatele.

Související odkazy:
www.facebook.com/Mar-Tommusic-146726932083283
www.facebook.com/KAMENITÉ-ČAS-ROCK-FEST-290154241175180
www.mar-tom.cz

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 87

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *