RockShock

Internetový rockový magazin

The Mission potvrdili nové termíny pro oba pražské koncerty

Text: D-Smack-U Promotion

Legendární THE MISSION se měli letos v dubnu v rámci The United European Party Tour představit hned dvakrát v Praze. Vzhledem k aktuální situaci ale museli celé turné včetně pražských zastávek zrušit. Ty se nově uskuteční ve Futrum Music Baru ve dnech 27. a 28. března 2021.

První večer zazní songy z lichých alb First Chapter, Children, Grains Of Sand, Neverland, Aura a The Brightest Light. Druhý večer pak songy ze sudých alb Godʼs Own Medicine, Carved In Sand, Masque, Blue, God Is A Bullet a Another Fall From Grace.

Vstupenky za 490 Kč + poplatky na jeden večer a 890 Kč + poplatky na oba večery na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Futurum Music Baru a v sítích GoOut, Ticketmaster a Ticketportal. Na místě v den koncertu 590 Kč na jeden večer nebo 990 Kč na oba večery.

Frontman Wayne Hussey k nadcházejícímu turné kapely The Mission říká: „Otázka, co očekávám od evropského turné během porodních bolestí mého sólového turné po Británii a na kontinentu, je jako požádat mě, abych vysvětlil chuť vaječného soufflé po povinné každodenní tříměsíční konzumaci vajec natvrdo. Je v tom nebetyčný rozdíl. Turné s Mission je zcela jiné než sólové turné. Hudba je o lidech, emocích, pocitech, společenství; ne o rozdělení, hranicích, extrémistických levičáckých nebo pravičáckých sráčů politiků. Pojďme se sejít, zazpívat si, užít si a oslavme život a to, že jsme součástí lidské rodiny. Proto jsem turné nazval ‘Spojený evropský mejdan‘.“

Více info:
www.themissionuk.com
www.facebook.com/themissionuk
www.futurum.musicbar.cz
www.facebook.com/futurum
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 18

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *