RockShock

Internetový rockový magazin

Pařát vydá v digipackové reeedici Echoes Of My Sadness od Dissolving Of Prodigy

Text: Pařát

Premiérového vydání na CD se první demo DISSOLVING OF PRODIGY Echoes Of My Sadness (berme to tak, že Step To The Grave vyšlo pod názvem Bigotry) dočkalo až přesně 20. dubna 2010, kdy došlo k jeho realizaci společně s 33. číslem Pařátu.

Prodej Echoes Of My Sadness i samotného Pařátu, v němž CD vyšlo, se zastavil už někdy v roce 2013. Od té doby se nás nemálo fanoušků z celého světa ptalo, jestli bychom ve sklepě našli aspoň jednu kopii CD. Pár let jsme trpělivě odpovídali, že ne, a víc to neřešili. Loni jsme takových dotazů dostali nejméně deset, což nás vyprovokovalo k tomu, začít jednat a plánovat vlastně reedici reedice. (úsměv)

S datem realizace jsme původně počítali na 20. dubna 2020, přesně deset let po prvním vydání Echoes Of My Sadness na CD, jenže situace s koronavirem to celé zkomplikovala. Album chceme nejen vydat, ale rovnou ho i řádně zapít, nejlépe v nějaké zahradní restauraci, proto jsme termín posunuli na 20. června, tedy na den vydání 94. čísla Pařátu. Bude se jednat o digipackovou reedici v limitovaném nákladu 300 ks (zvuk stejný jako na původní CD verzi) s restaurovaným a rozšířeným bookletem. Z čehož vyplývá, že CD se nestane součástí červnového Pařátu, nýbrž vyjde samostatně. Jelikož původní stopáž nahrávky čítá 69 minut, reedice bude rozšířena. Další info již brzy.

Související odkazy:
www.paratmagazine.com/koupe-predplatne/jak-sehnat-parat
www.paratshop.cz/kategorie-produktu/predplatne-casopisu

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 18

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *