RockShock

Internetový rockový magazin

Koncert pro 10 milionů se vrací do studia s novými hosty a zábavou

Text: Lenka Netušilová
Foto: Jiří Štarha

Koncert pro 10 milionů se po týdenní pauze vrací se svými hudebními online večery opět do studia. Od tohoto pátku 3. dubna se tak diváci mohou vždy od 18 hodin těšit na novou porci hudby, rozhovorů, zábavy a informací. Během nabitých 90 minut se přestaví třeba OLGA LOUNOVÁ přes Skype, live ze studia kapely THE SILVER SPOONS a DUENDE a o zábavu se postará stand-up comedy Na stojáka a Arnošt Frauenberg.

Zajímavé informace, nejen k tématu koronaviru, poskytne šéf Městské policie Praha a další hosté, ale i zpravodajové z různých míst ČR nebo světa. Hudební online večery, které během prvních osmi dní zhlédlo přes 400 000 diváků, se zároveň chytají posunout laťku ještě výše. Ať už zvučnými jmény hudebních i tematických hostů, kteří se v nejbližší době v pořadu objeví, ale i pokračováním a rozvíjením interaktivního pojetí projektu, kdy do samotných večerů zapojí ještě více diváky, třeba prostřednictvím dotazů na sociálních sítích. Vše lze sledovat každý den živě, nebo následně ze záznamu, na facebookovém profilu Koncert pro 10 milionů
www.facebook.com/koncertpro10milionu, na stránkách projektu www.koncertpro10milionu.cz i na jiných profilech.

Jsem rád, že jsme po týdnu opět zpět, ve studiu Xlab, a můžeme divákům nabídnout další online hudební večery. Těší nás, že se za takto krátkou dobu publikum naučilo sledovat a být online vždy v 18 hodin, kdy s vysíláním začínáme. V tom budeme pokračovat a od 3. dubna divákům nabídneme nové zajímavé hudební hosty, odborníky, zábavu i další zajímavosti,” říká Jaroslav Vavřina, organizátor a iniciátor projektu Koncert pro 10 milionů, a prozrazuje, co se dělo v době, kdy se ze studia nevysílalo. „Během týdne jsme měli prostor na projektu ještě více zapracovat, analyzovat pomyslnou 1. sérii, odladit a doladit věci, které z našeho pohledu nevyšly úplně na 100 %. Zapracovali jsme i na samotné dramaturgii večerů, kde chceme jednak nabídnout i velká hudební jména, přední české odborníky a představit zástupce vybraných charitativních projektů i další partnery. Budeme rádi, pokud se nám právě takoví umělci, osobnosti a odborníci budou ozývat, abychom o nich mohli dát společně vědět. Věříme, že naše úsilí mělo smysl a posune projekt ještě výše, k dalším divákům, sledovačům a sdílečům,” vysvětluje organizátor.

Online večery Koncertu pro 10 milionů tak mají před sebou první díly pomyslné 2. série. Tu již tento pátek 3. dubna odstartuje stand-up comedy Na stojáka s Arnoštem Frauenbergem a Nelou Berg, projekt Intermesos podporující kulturu a hudebníky představí Vojta Kalina ze skupiny Pipes And Pints a jako odborník přijal pozvání Eduard Šuster, ředitel Městské policie Praha.

Hned další den, v sobotu 4. dubna, live zahraje kapela THE SILVER SPOONS a charitativní projekt Energie lékařům představí jeho tvůrce Jan Lukačevič.

Neděle 5. dubna pak bude patřit kapele Duende, přes Skype se spojí zpěvačka Olga Lounová a svoji účast přislíbil i šéf Dopravního podniku Praha Daniel Šabík.

Hudební online večery projektu Koncert pro 10 milionů
Hudební online večery, které moderuje zkušený Pavel Anděl, jsou v českém online prostoru vítaným unikátem. Nabízejí jednak koncerty nebo zábavu, mají vždy hosta z řad lékařů, policistů, hasičů, psychologů či dalších odborníků na aktuální dění a téma koronaviru, ale především mají charitativní podtext.

Jedinečným způsobem propojují zábavu s charitou, jejichž cílem je komunikovat vybrané charitativní projekty, které jsou určeny českým zdravotníkům v první linii, a přivést dárce z řad partnerů i diváků. Vybranými charitativními projekty jsou: Charita Česká republika, Nadace Dobré dílo, Energie lékařům, ADRA a Český červený kříž.

Live streamy lze každý večer sledovat na facebookové stránce Koncert pro 10 milionů www.facebook.com/koncertpro10milionu nebo na webových stránkách www.koncertprodesetmilionu.cz či www.koncertpro10milionu.cz. Sledujte, sdílejte, vysílejte živě.

Hudební večery mají následně vyvrcholit přímo Koncertem pro 10 milionů s podtitulem ‘#protistrachu #koronavirunavzdory’, určeným pro české zdravotníky a jednotky integrovaného záchranného systému.

Během koncertu vystoupí přední čeští umělci, muzikanti a kapely napříč žánry, aby podpořili dobrou věc. Chybět nebudou ani zajímaví hosté, odborníci a zástupci záchranných složek.

Více informací:
www.koncertpro10milionu.cz
www.koncertprodesetmilionu.cz

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 25

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *