RockShock

Internetový rockový magazin

Orden Ogan vyrazí na turné s Grave Digger a Rage

Text: Pragokoncert

Německá metalová formace ORDEN OGAN oznámila vydání nové desky a přímo zabijácké turné, v rámci něhož zahrají na podzim také ve Zlíně. Energická metalová kapela vypustí na svět bombu. Bude to 28. srpna 2020 a bude to nové album Final Days.

Zpěvák a producent Sebastian ‘Seeb’ Levermann vysvětluje: Final Days je temné koncepční sci-fi album a obsahuje všechny charakteristické známky Orden Ogan, jako jsou například hutné moderní riffy, epické sbory a melancholické orchestrální party. Na tomto záznamu najdete ty nejlepší skladby, které jsme kdy napsali. Deska Gunmen pro nás byla velmi silným a důležitým krokem, ale album Final Days nás posouvá na další, vyšší úroveň.”

A když už mluvíme o vysoké úrovni, balíček turné Final Days Tour 2020 kapely Orden Ogan je přímo zabijácký – a jeden jediný exkluzivní koncert se odehraje také u nás v ČR. Bude to 27. 9. 2020 ve zlínském Masters Of Rock Café.

Na tomto turné se k Orden Ogan připojuje legendární heavymetalová kapela GRAVE DIGGER, která vydává ke svému 40. výročí nové album, a druhým speciálním hostem je německá legenda power metalu RAGE, která nedávno představila světu svoji vysoce hodnocenou novou desku Wings Of Rage.

Orden Ogan + Grave Digger + Rage = fantastická sestava na společném turné!

Většina koncertů posledního turné kapely Orden Ogan s deskou Gunmen byla v téměř všech destinacích velmi rychle vyprodána. S deskou Final Days chystají Orden Ogan zbrusu novou show. Bude to bomba. Pořiďte si svoje lístky na koncert včas.

Orden Ogan, Grave Digger, Rage – 27. 9. 2020 – Zlín, Masters Of Rock Café

Související odkazy:
www.ordenogan.de
www.grave-digger-clan.de
www.rage-official.com
www.mastersofrock.cz/cs/koncerty/2020-Orden-Ogan

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 23

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *