RockShock

Internetový rockový magazin

V pražském Futuru zazní didgeridoo metal

Text: D-Smack-U Promotion

Metaloví LIKE A STORM naposledy vydali album s jedenácti hypnotickými údernými hymnami. Tahle novozélandská kapela na desce nazvané Catacomb napumpovala syrové emoce do polyrytmických riffů, velkolepé elektroniky a do prazákladního didgeridoo. Druhá parta z Nového Zélandu, DEVILSKIN, oznámila vydání novinky s názvem Be Like A River a se svojí schopností psát písně, které mají hloubku a vášeň, vytváří přesvědčivý a neodolatelný zvuk. Obě kapely od protinožců vyrážejí na společné turné a 28. dubna s ním dorazí do Futurum Music Baru.

Like A Storm tvoří bratři Chris Brooks (zpěv, didgeridoo, kytara, programování kláves), Matt Brooks (sólová kytara, zpěv, klávesy, programování) a Kent Brooks (basová kytara, klávesy, programování), doplnění Zachem Woodem (bicí).

Kapela začala hrát v roce 2009 a po neúnavném koncertování po USA vydala svůj první singl Love The Way You Hate Me. Ten je dostal do americké Rock Top 40 mezi nezávislé skupiny. Skladba získala sedm milionů zhlédnutí na YouTube a šest milionů streamů na Spotify.

Like A Storm vystupovali na jednom pódiu s kapelami jako Alter Bridge, Slash, Volbeat, Gojira, Ozzy Osbourne, Godsmack, Three Days Grace, Sevendust a dalšími. Vystoupili na festivalech Rock On The Range, Shiprocked!, Download, Nova Rock, Graspop Metal Meeting a dalších.

Kapela Devilskin byla založena v červnu 2010 v Hamiltonu na Novém Zélandu. Hlavní vokál zpívá Jennie Skulanderová. Její silný a přesvědčivý hlas s neomylným citem pro melodii a přitažlivý zevnějšek na jevišti ji odlišuje od všech zpěváků na Novém Zélandu. Na kytaru hraje Nail, jehož kytarový um plný energie přináší do živé show skutečnou intenzitu. Na baskytaru hrající Paul Martin je se svou agresivitou hnací silou zvuku Devilskin.

Jako bubeník se ke kapele ve věku 15 let připojil Paulův syn Nic. Nic přidává do show sílu a vášeň. Se svým divokým stylem a vlastní nevyčerpatelnou energií mládí se Nicův styl a vystupování rychle stávají středobodem hudební scény na Novém Zélandu. Nemluvě o tom, že se Devilskin stali jednou z mála světových kapel s otcem a synem v sestavě.

28. 4. 2020, 20.00 hod. – Praha, Futurum Music Bar

Vstupenky za 390 Kč + poplatky na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku), na webu Futurum Music Baru a v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. V případě nevyprodání vstupenek v předprodeji pak na místě za 490 Kč.

Více info:
www.likeastorm.com
www.facebook.com/LikeAStorm
www.devilskin.co.nz
www.facebook.com/DevilskinNZ
www.futurum.musicbar.cz
www.facebook.com/futurum
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 44

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *