RockShock

Internetový rockový magazin

Další kapely v line-upu Wacken Open Air 2019

Text: Eva Houšková
Foto: Jiří Olszar

Už jen necelých sto dní zbývá do vypuknutí 30. ročníku festivalu Wacken Open Air. Pořadatelé přidávají do ‘svátečního’ line-upu stále nová jména, a tak se mimo jiné můžeme těšit například i na AXXIS, DIAMOND HEAD, KVELERTAK nebo SAXON.

Jubilejní, už dávno totálně vyprodaný ročník se opět odehraje na wackenských pastvinách, kde jako každý rok vznikne Wacken Holy Land s mnoha pódii, stanovými městečky, bary, občerstvením, obchody s merchem, vikinskou vesničkou, pivní zahradou, promítáním filmů a spoustou dalších atrakcí. Letos to bude v termínu od čtvrtka 1. srpna do soboty 3. srpna, pochopitelně se středečním ‘zahřívacím večírkem’.

V letošním line-upu nechybí taková jména, jako jsou například AIRBOURNE, ANTHRAX, BATTLE BEAST, BULLET FOR MY VALENTINE, CRADLE OF FILTH, DEATHSTARS, DELAIN, DIE HAPPY, ELUVEITIE, EQUILIBRIUM, GIRLSCHOOL, HAMMERFALL, KROKUS, LEGIONS OF DAMNED, MESHUGGAH, MONSTER MAGNET, OPETH, POWERWOLF, QUEENSRŸCHE, RAGE, SABATON, SEPTICFLESH, SLAYER, SWEET, TESTAMENT, THY ART IS MURDER, UFO, URIAH HEEP, WITHIN TEMPTATION a spousta dalších.

Pokud jste si nestihli vloni koupit lístek, nemusíte zoufat. Během tří festivalových dní přinesou webkamery live vystoupení některých vybraných kapel – a že je vždy, na co se dívat! Nic se ovšem nevyrovná místní atmosféře, která se musí zažít. Takže pokud budete chtít W:O:A navštívit třeba příští rok, moc se nerozmýšlejte a hned po skončení letošního ročníku si zabookujte vstupenky na ten další. Až na pár výjimek totiž vždy zmizí raketovou rychlostí.

Více info na: www.wacken.com

DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 70

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *